سس هالندیز | Hollandaise sauce

هیسفود
هیسفود
76 بار بازدید - 9 ماه پیش - شماره ۳ از ۵ سس
شماره ۳ از ۵ سس های مادر تعلق داره به این سس. هالندیز عطر و طعم غنی ترکیب خامه کره ای با لیمو را ارائه می دهد و شناخته شده ترین سس مادر است. در حالی که برخی از سس های مادر کمتر از مشتقاتشان معروف هستند، هالندیز ستاره شجره خانواده سس خود است. سس هالندیز در اصل یک امولسیون است (به این معنی که مواد آن به طور طبیعی با هم ترکیب نمی شوند). کلمه hollandaise فرانسوی است.در حالی که نام آن چیز دیگری را نشان می دهد، هالندیز یک سس کاملاً فرانسوی است که منشا آن شهر کوچک نرمن است که به دلیل کره و خامه اش معروف میباشد. هالندیز جزو سس های گرم (sauce) دسته بندی میشه و نه سس های سرد مثل مایونز (dressings). طعم سس هالندیز ترکیبی از خامه کره ای با لیمو است. هالندیز رو عموما برای صبحانه انگلیسی سرو می کنند. روی انواع گوشت های گریل شده عالی میشه. این سس مزه تند و تیز و خامه‌ای داره. مواد مورد نیاز: ۴ عدد زرده تخم‌مرغ ۵۰ گرم کره ۰/۵ لیمو ترش متوسط ۵ گرم نمک ۵ گرم فلفل سیاه از موارد استفاده سس هالندیز‌ می توان به: اگ بندیکت، ماهی سالمون بخار پز، خوراک سبزیجات اشاره کرد. از مشتقات سس هالندیز می توان سس برنیز، سس مالتیز، سس کورون را نام برد. *نکته: اگر سس هالندیز شما خیلی غلیظ شد، قبل از سرو چند قطره آب گرم داخل سس بریزید. Videographer and editor: Marzieh Ghaderiii Collector and chef : Mohammadreza Nasiri منابع | References https://www.webstaurantstore.com/blog/3546/what-are-the-5-mother-sauces.html#esp https://hastmarket.ir
9 ماه پیش در تاریخ 1402/10/04 منتشر شده است.
76 بـار بازدید شده
... بیشتر