از فواید و مضرات روغن کنجد بیشتر بدانید!

نشریه علمی جهان شیمی فیزیک
نشریه علمی جهان شیمی فیزیک
1.6 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - روغن کنجد یک روغن گیاهی
روغن کنجد یک روغن گیاهی خوراکی است که از دانه کنجد بدست می آید. از این روغن در آشپزی و نیز به عنوان طعم دهنده در غذاها استفاده می شود. از آنجایی که برای گرفتن روغن نیاز به یک فرآیند برداشت دستی است، تولید آن در دنیا حجم زیادی ندارد. این روغن از اسید لینولئیک (۴۱%)، اسید اولئیک (۳۹%) ، اسید پالمتیک (۸%) ، اسید استریک (۵%) و ترکیبات دیگر به مقدار ناچیز تشکیل شده است. تانزانیا بزرگترین تولید کننده و مصرف کننده این روغن است. کشورهای آفریقایی و آسیایی نیز به سرعت به بازار این روغن مفید تبدیل شده اند. برای مشاهده این مطلب می توانید به سایت نشریه علمی جهان شیمی فیزیک مراجعه نمایید. https://www.jahaneshimi.com
3 سال پیش در تاریخ 1400/08/19 منتشر شده است.
1,622 بـار بازدید شده
... بیشتر