دستور العمل تارت شکلاتی

لرنیو
لرنیو
23 بار بازدید - 6 ماه پیش - مواد مورد نیاز: [پوسته چوک
مواد مورد نیاز: [پوسته چوک تارت] - آرد 155 گرم، پودر کاکائو 12 گرم، پودر شکر 48 گرم، کره 120 گرم، نمک 1 گرم، تخم مرغ 21 گرم 1) کره را در دمای اتاق کمی بزنید. 2) پودر قند را گذاشته و هم میزنیم تا پودر دیده نشود و رنگ آن کمی روشن تر شود. 3) لطفا تخم مرغ ها را به 2 تا 3 قسمت تقسیم کنید و با همزن بزنید. 4) آرد و پودر کاکائو را با هم الک کرده و با کاردک مخلوط کنید تا گلوله شود. 5) روی آن را با پلاستیک بپوشانید و آن را به ضخامت 3 میلی متر باز کنید. 6) لطفا بعد از انجماد در یخچال به ترتیب ته و کنار آن را ببرید. 7) لطفا قسمت پایین و کناری را داخل حلقه تارت سوراخ شده قرار دهید. 8) پس از خنک شدن مجدد، لطفا با دمای 170 درجه به مدت 15 دقیقه بپزید. (بر اساس فر UNOX) 9) وقتی تارت پخته شده داغ شد، زرده تخم مرغ را نازک بمالید. (دورر) [پر کردن چاک] - خامه فرم گرفته 80 گرم، شکلات تلخ 32 گرم، تخم مرغ 55 گرم، شکر 24 گرم، آرد 5 گرم 1) خامه تازه و پوشش تیره ذوب شده را با هم ترکیب کنید تا گاناش درست شود 2) تخم مرغ را با دمای اتاق مخلوط کنید. 3) آرد را به مخلوط اضافه کرده و مخلوط کنید. 4) شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا آب شود. 5) پس از صاف کردن، در تارت قرار دهید و با دمای 170 درجه به مدت 12 دقیقه بپزید. (بر اساس فر Unox) [چاک گاناش] - خامه فرم گرفته 54 گرم، شکلات پوشش تیره 41 گرم، کره 13 گرم 1) لطفاً خامه را گرم کنید تا لبه آن بجوشد. 2) در پوشش تیره قرار دهید، آن را به حال خود بگذارید، کاملا حل کنید و خوب مخلوط کنید. 3) هنگامی که 2) زیر 40 درجه است، لطفا کره نرم را در دمای اتاق قرار دهید و ذوب کنید. 4) روی تارت های پخته شده بریزید.
6 ماه پیش در تاریخ 1402/12/23 منتشر شده است.
23 بـار بازدید شده
... بیشتر