کارگاه آموزشي اصول HACCP در صنايع غذايي - بخش ششم
53 بار بازدید -
پارسال
-
در اين کارگاه آموزشي اصول
در اين کارگاه آموزشي اصول تجزيه و تحليل خطر و کنترل نقاط بحراني HACCP تشريح مي شود. در اين کارگاه آموزشي پرسش هاي چک ليست HACCP سازمان غذا دارو بررسي و نحوه تکميل مستندات مربوط به اين چک ليست توضيح داده مي شود.
مدرس اين کارگاه - دکتر حميد رضا طباطبايي با 23 سال سابقه تدريس ، مشاوره و ارزيابي سيستم هاي مديريت است.
براي استقرار الزامات HACCP در سازمان خود با ما تماس بگيريد .
09129381912
07136290055
07132323028
09173114237
www.isosoraya.com
پارسال
در تاریخ 1402/05/01 منتشر شده
است.
53
بـار بازدید شده