آموزش شربت سکنجبین / کامل ترین دستور سکنجبین و عالـــــی

آشپزی با فرزانه پناهی
آشپزی با فرزانه پناهی
0 بار بازدید - 3 سال پیش - دستور این پایین هست حتما
دستور این پایین هست حتما پیج اینستاگرام فرزانه پناهی رو فالو کنید https://instagram.com/farzane.pannahi?utm_medium=copy_link سلام به روی ماهتون طرز تهیه شربت سکنجبین خانگی با خیار با طعم نعنا بهترین شربت برای روزهای گرم تابستان مواد لازم شکر دو کیلو یا یک عدد کله قند درسته یا خرد شده سرکه سفید یک ونیم لیوان مقدار کم وزیادش بستگی به خودمان دارد نعناع تازه نیم کیل تا یک کیلو من یک کیلو نعناع ریختم آب برای این مقدار یک پارچ اگر کم بود نصف پارچ آب هم میریزیم خیار رنده شده ۲ عدد رنگ زعفرانی رنگ سبز یا هر رنگ بدلخواه سکنجبین را میتوان در چند رنگ آماده کرد طرز تهیه شکر یا کله قند را داخل قابلمه گذاشته ویک پارچ آب رویش میریزیم وروی حرارت گذاشته تا حل شود وکم کم غلیظ شود اگر آب کم بود کمی دیگر میریزیم بعد از یکساعت که روی حرارت کم غلیظ شد سرکه را میریزیم کمی که جوشید برگ نغناع را میریزیم هرچه برگ نعناع بیشتر بشه هم سکنجبین خوش رنگ میشه وهم مقوی تر میشه چون اسانس نعناع داره وبرای دل درد هم بسیار خوب است بعد نعناع را ریختیم ۲۰ دقیقه با حرارت کم بجوشد وخاموش کنیم همین الان سکنجبین آماده است ولی بهتره درش را بزاریم و۲۴ ساعت کنار بزاریم تا اسانس نعناع خارج شود بعد از صافی رد کرده ودر شیشه میریزیم ومدت زیادی میشود در کابینت نگه داری کرد و۱ بطری بزرگ نوشابه خانواده سکنجبین میدهد با یک شیشه کوچک نوش جونتون
3 سال پیش در تاریخ 1400/12/03 منتشر شده است.
0 بـار بازدید شده
... بیشتر