طرز تهیه پنیر سیاه دانه محلی به روش آسان

آشپزی با لیلی
آشپزی با لیلی
568 بار بازدید - 8 ماه پیش - پنیر سیاه دانه یک نوع
پنیر سیاه دانه یک نوع پنیر محلی است که با افزودن سیاه دانه به شیر و ماست تهیه می‌شود. سیاه دانه دارای خواص ضد التهابی، ضد قارچی، ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی است و می‌تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند. پنیر سیاه دانه ای می‌تواند در صبحانه، میان وعده یا به عنوان مزه با نان و سبزی مصرف شود. مواد لازم: - شیر گاو یا گوسفند: ۵ کیلو - ماست: ۲ لیوان - سیاه دانه: ۱ قاشق غذاخوری - زیره: ۱ قاشق غذاخوری - نمک: به میزان لازم - آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری (اختیاری)
8 ماه پیش در تاریخ 1402/11/05 منتشر شده است.
568 بـار بازدید شده
... بیشتر