سالاد اسفناج مکزیکی / روژین تاک / آموزش آشپزی

کشت و صنعت روژین تاک
کشت و صنعت روژین تاک
44 بار بازدید - 2 سال پیش - مواد اولیه: روغن زیتون :
مواد اولیه: روغن زیتون : 1 قاشق اسفناج خرد شده : 1 کاسه لوبیا قرمز پخته شده بدون آب : 1 لیوان کنسرو ذرت شیرین : 1 قوطی فلفل دلمه ای خرد شده : 1 عدد آووکادو خرد شده : 1 عدد پودر سیر : به میزان لازم نمک : به میزان لازم فلفل : به میزان لازم سس تند : به میزان لازم طرز تهیه: برای درست کردن این سالاد خوشمزه و مقوی ، لوبیا را از قبل پخته و آماده کنید و حالا اسفناج ها را پاک کرده بشویید و خرد نمایید. تابه ای را روی شعله گذاشته و اسفناج خرد شده را با روغن زیتون بپزید ، آواکادو را پوست گرفته و خرد نمایید. فلفل دلمه ای را شسته از وسط برش بزنید دانه های آن را خارج کرده و خرد کنید و بعد از پخته شدن اسفناج آن را در ظرفی ریخته و آواکادو و فلفل دلمه ای خرد شده را روی آن بریزید ، در آخر لوبیا را افزوده و همه مواد را با هم مخلوط کنید. سس تند را به همراه ، پودر سیر ، نمک و فلفل در ظرفی مخلوط کرده و روی سالاد بریزید. Instagram: https://instagram.com/rojin.co , https://instagram.com/rojinrecipe Telegram: https://t.me/rojin_co Apparat : https://www.aparat.com/Rojintaak Website: www://rojintaak.com _ #روژین_تاک #روژین #کنسروروژین #محصولات_غذایی_روژین #صنایع_غذایی_روژین #رب_روژین #سس_روژین #تاریخ #غذا #غذای_ایرانی #زندگی #خورش #آشپزی
2 سال پیش در تاریخ 1401/10/27 منتشر شده است.
44 بـار بازدید شده
... بیشتر