اموزش کاپ کیک شکلاتی

قر و قاطی
قر و قاطی
1.7 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - مواد لازم برای کاپ کیک
مواد لازم برای کاپ کیک شکلاتی آرد یک و نیم پیمانه پودر کاکائو ۳ ق غ نمک ۱/۴ ق چ بکینگ پودر ۲ ق م تخم مرغ ۲ عدد وانیل نصف ق چ شکر ۳/۴ پیمانه کره ۱۰۰ گرم شکلات تخته ای تلخ ۸۰ گرم آب جوش ۱/۴ پیمانه ماست ۱/۲ پیمانه کره و شکلات رو مطابق فیلم روی بخار کتری به روش بن ماری ذوب‌میکنیم آرد و بکینگ پودر و نمک و پودر کاکائو رو با هم مخلوط میکنیم و ۳ بار الک میکنیم و کنار میذاریم تخم مرغ و وانیل و شکر رو باهمزن میزنیم تا کرمی و کشدار بشه حدودا ۵ تا ۷ دقیقه زمان میبره اطراف ظرف رو تمیز کنین تا کیک بوی تخم مرغ نگیره کره و شکلات ذوب شده رو اضافه میکنیم و هم میزنیم آبجوش و ماست رو اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم مواد خشک رو طی ۲ تا ۳ مرحله اضافه میکنیم و دورانی هم میزنیم در نهایت موادمون خیلی غلیظ هستش کپسول ها رو داخل قالب مافین میذاریم و ۲/۳ کپسول رو با مواد پر میکنیم بیشتر نریزین چون بعد پخت حجمش دوبرابر میشه و از کپسول بیرون میزنه و ظاهرش قشنگ نمیشه در فری که از قبل گرم کردیم با دمای ۱۷۰ درجه به مدت حدودا ۱۵ تا ۲۰ دقیقه میذاریم پخته بشه دمای فرای مختلف متفاوته بعد از خنک شدن میتونین با خامه قنادی که فرم دادین (من بهش چند قاشق نوتلا هم اضافه کردم) تزیین کنین امیدوارم درست کنین و لذت ببرین
3 سال پیش در تاریخ 1400/04/11 منتشر شده است.
1,707 بـار بازدید شده
... بیشتر