خواص آب پنیر و فواید آن

نشریه علمی جهان شیمی فیزیک
نشریه علمی جهان شیمی فیزیک
2 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - پروتئین آب پنیر حاوی اسیدهای
پروتئین آب پنیر حاوی اسیدهای آمینه ضروری است. به سرعت جذب می شوند. در افزایش قدرت، به دست آوردن عضله و از دست دادن مقادیر قابل توجهی چربی بدن کمک میکند. با این حال، آب پنیر چیزی بیش از پروتئین است. حاوی بسیاری از مواد مغذی دیگر است که برخی از آنها دارای اثرات بیولوژیکی قوی هستند. در واقع، این مکمل یکی از بهترین مکمل ها است. برای مشاهده این مطلب می توانید به سایت نشریه علمی جهان شیمی فیزیک مراجعه کنید. https://www.jahaneshimi.com
3 سال پیش در تاریخ 1400/11/05 منتشر شده است.
2,023 بـار بازدید شده
... بیشتر