شیرینی دانمارکی بدون نیاز به فر روی سنگهای داغ تردوخوشمزه ساده وراحت

KHOSHMAZE
KHOSHMAZE
1.6 هزار بار بازدید - 2 سال پیش - #خوشمزه #دانمارکی #شیرینی شیرینی دانمارکی
#خوشمزه #دانمارکی #شیرینی شیرینی دانمارکی بدون نیاز به فر روی سنگهای داغ تردوخوشمزه ساده وراحت مواد لازم 1 ق غ خمیر مایه شیر یا اب ولرم ۱/۳پیمانه شکر ۵۰گرم (۵ تا۴ق غ ) تخم مرغ ۲ سفیده و ۱ زرده روغن مایع ۱/۲پیمانه (۱۲۵م ل) وانیل ۱/۲ق چ نمک ۱پنس (نوک ق چ) آرد ۴۰۰گرم( ( ۳پیمانه) (الک شده)بستگی به نوع ارد داره) مواد کرم: ارد گندم ۲ق غ شیر یا اب ۱پیمانه شکر ۴ق غ وانیل ۱/۳ق چ کره مواد رومال: 1 عدد زرده تخم مرغ روغن یا کره ۱ق غ شربت بار وکنجد یا پودر پسته دلخواه مراحل تهیه ابتدا خمیر مایه و ۱ ق غ شکر‌ و شیر را مخلوط و درش رو بپوشونید و بمدت ۸_۱۰دقیقه در جای گرم نگه دارید تا به عمل بیاید ،تخم مرغ و بقیه شکر و روغن وانیل را هم زده تا یکدست بشه سپس خمیر مایه بعمل اومده رو به مخلوط تخم مرغ اضافه و هم زده تا مواد با هم خوب مخلوط شوند آرد ونمک۳بار الک شده رو مرحله مرحله اضافه میکنیم با دستتون خمیر رو خوب ورز بدین یه خمیر نرم و لطیفی بدست میاد بعد کف ظرفتون کمی ارد پاشیده و خمیر رو تو ظرف گذاشته روشو با دستمال بپوشونید و بمدت ۱ ساعت استراحت بدید تو حین استراحت خمیر کرم رو درست کنید شیر و شکر‌ و نشاسته و ارد و وانیل رو ریخته هم بزنید تا گلوله گلوله نشه رو اجاق گذاشته و اجازه میدیم یه کرم نرمی و‌کمی غلیظ تر‌ از مسقطی شه بعد کرم هم آماده است وقتی خمیرتون آماده شد ابتدا پف خمیر‌رو خابونده بعد با وردنه به شکل مستطیل به قطر نیم سانت باز‌کنین بعد از‌کرم بصورت طولی یه نوار از کنار خمیز بذارین و ۳ بار رول کنین بعد به شکل مربع برش بدید تو سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتید با فاصله چیده و یه نیم ساعتی هم بهشون استراحت بدید بعد نیم ساعت زرده تخم مرغ و روغن رو مخلوط و رومال کنین روس سنگ از قبل گرم شده بمدت ۱_۲۰ دقیقه بگذارید و سپس به ارامی برگردونید تا روشون طلایی بشوند وقتی شیرینیتون کمی خنک شد شربت رو روش بریزین و تو ظرف مورد نظر بچینین نکته برای درست کردن شربت بار،به لینک زولبیا یا باقلوا میتوانید مراجعه کنید https://youtu.be/dIenNB3Y3ec زولبیا https://youtu.be/FVuxEt82Qm8 باقلوا ابتدا تو قابلمه کوچیکی آب‌ و شکر رو ریخته و رو اجاق گذاشته اجازه بدید خوب بجوشه وقتی غلیظ میشه کمی گلاب وابلیمو اضافه یه قل جوشید شربت آماده است و اجاق رو خاموش کنین
2 سال پیش در تاریخ 1401/06/30 منتشر شده است.
1,658 بـار بازدید شده
... بیشتر