تست گوجه و پنیر با روغن ذرت توسکا
12 بار بازدید -
5 ماه پیش
-
مواد لازم:
نان تست یا
مواد لازم:
نان تست یا هر نانی دوست داشتید
گوجه گیلاسی یک بسته
سیر چند حبه درسته
روغن ذرت توسکا دو پیمانه
نمک و فلفل
ریحان
پنیر پارمسان و پنیرپیتزا به دلخواه
ابتدا گوجه را به همراه سیر، روغن و ادویه در فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید تا بپزد.
در این حین نانها را کمی سوخاری کنید. کمی ریحان را ریز کنید و به همراه پنیر و روغن مخلوط کنید تا چسبنده شود. مواد پنیری را روی سطح نان بکشید و ده دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه تست کنید.
در آخر گوجه و سیر را روی نان پنیری بذارید و با ریحان تزیین کنید.
5 ماه پیش
در تاریخ 1403/01/28 منتشر شده
است.
12
بـار بازدید شده