طرز تهیه رولت گوشت مجلسی

آشپزی خوب
آشپزی خوب
4.9 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - یه رولت مجلسی میخوام یادت
یه رولت مجلسی میخوام یادت بدم که اگه درست کنی همه عاشقش میشن پانصد گرم گوشت چرخ کرده یک عدد تخم مرغ نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پاپریکا، زردچوبه،دارچین، پودر سیر و ریحان خشک یک عدد پیازِ رنده و آبگیری شده رو با هم مخلوط کنین و با دست خوب ورز بدین روی نایلون به شکل مستطیل پهن کنین روش پنیر پیتزا بریزین و با وردنه صاف کنین از یک طرف به آرومی رول کنین، دورش نایلون بپیچید و پنج ساعت داخل فریزر بزارین دو عدد تخم مرغ رو به همراه کمی نمک هم بزنین یک پیمانه شیر هفت قاشق غذاخوری آرد اضافه و یکدست کنین رول گوشت رو از یخچال خارج کنین و برش بزنین رولت ها رو داخل مواد بزنین و داخل تابه، دو طرفش رو سرخ کنین به به،واقعا خوش طَعمه نوش جان
3 سال پیش در تاریخ 1400/10/25 منتشر شده است.
4,969 بـار بازدید شده
... بیشتر