طرز تهیه قیمه مجلسی با تمام نکات

آشپزی با مهتاب
آشپزی با مهتاب
865 بار بازدید - 8 ماه پیش - پودر دارچین را اگر از
پودر دارچین را اگر از ابتدای پخت خورش اضافه کنید باعث می شود رنگ خورش تیره تر شود. بهتر است یا دارچین را در مراحل پایانی پخت خورش اضافه کنید یا از چوب دارچین استفاده کنید (چوب دارچین را می توانید اوایل پخت خورش اضافه کنید). مواد لازم : گوشت خورشتی: ۶۰۰ گرم لپه : ۲۰۰گرم پیاز : ۱ عدد بزرگ رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری لیمو عمانی ۳عدد زردچوبه و جوز هندی و فلفل سیاه و قرمز به میزان کافی زعفران دم کرده : ۲ قاشق غذاخوری هل : ۳ عدد ۴۰ دقیقه آخر پخت نمک هم به میزان لازم آخر پخت ممنونم که همراه من بودید . #قیمه#خورش_قیمه#خورشت_قیمه#آموزش_آشپزی#ترفندهای_خورش_قیمه_نذری#آموزش_خورش_قیمه#خورش_قیمه_نذری# نکات_خورش_قیمه #نکات_خورشت_قیمه # قیمه_مجلسی #خورش_قیمه #خورشت_قیمه #قیمه_لعابدار #قیمه #قیمه_مجلسی #قیمه_نذری #طرز_تهیه_قیمه #نذری #نذری_محرم #قیمه_رستورانی #آشپزی #بانوان_آشپزی طرز تهیه خورشت قیمه نذری, طرز تهیه خورشت قیمه مجلسی, خورش قیمه, خورشت قیمه جا افتاده, خورشت قیمه لعاب دار, خورشت قیمه خوشمزه, خورشت قیمه با تمام نکات, نذری امام حسین, ماه محرم, نذری ماه محرم, قیمه امام حسین, قیمه به روش رستورانی,قیمه نذری, قیمه جا افتاده, قیمه مجلسی, نکات جا افتادن خورشت قیمه, جا افتادن خورشت قیمه نذری,راز طعم نذری,نذری عاشورای حسینی,طعم قیمه نذری, قیمه نذری جا افتاده, قیمه اصولی,نکات قیمه جا افتاده, ماه محرم,نذر امام حسین,تاسوعای حسینی,عاشورای حسینی,نذری تاسوعا
8 ماه پیش در تاریخ 1402/11/16 منتشر شده است.
865 بـار بازدید شده
... بیشتر