آموزش آشپزی: ترشی به
1 هزار بار بازدید -
4 سال پیش
-
مواد لازم :
به... 500گرم
مواد لازم :
به... 500گرم
سرکه ترجیحا سرکه سیب... 2پیمانه
نمک ... به مقدار لازم
طرز تهیه :
به ها را شسته و خلال کرده و تخم و قسمت سفتی وسط به را در میآوریم. روى دستمال بگذارید تا کمى نمشان گرفته شود. سپس توى شیشه ریخته و کمى نمک را با سرکه مخلوط و روى به ها بریزید. و درب شیشه را محکم بسته و بگذارید دو هفته برسد.
4 سال پیش
در تاریخ 1400/01/17 منتشر شده
است.
1,092
بـار بازدید شده