خامه کشی و تکنیک فالت لاین (کیک گسل) با تزیین بادکنک مناسب تزیین کیک تولد

آشپزی آسان مبینا
آشپزی آسان مبینا
13.2 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - اینم از تکنیک معرکه فالت
اینم از تکنیک معرکه فالت لاین خیلی بچه خوبیم که رایگان در اختیارتون قرار میدما شما هم لطف کنین و منو به دوشتاتون معرفی کنین تا جمعمون بزرگتر شه من انگیزم برای ادامه دادن بیشتر شه خب بچه ها همین اول بگم اگه فیلم فیلینگ گذاری و آستر کشی رو ندیدین اول برین سراغ اون دقیقا پست قبلیمونه خامه ی زرد رو با رنگ ایرانیِ خط زرد رنگ کردم اما برای رنگ مشکی اصلا سراغ رنگ ایرانی نرین شاید همون اول مشکی بشه اما بعد چند ساعت رنگ خامه سبز لجنی میشه من از ترکیب رنگ پودری دکول و دکتر گستو استفاده کردم و خامم رو به رنگ ذعال سنگی رسوندم. حتما رنگ ها رو از جای معتبر تهییه کنین که اصلی باشه ، رنگ مشکی مارک "فو" هم عاااالیه اما جدیدا خیلییییی گرون شده اگه خامه‌ام دون دونه فکر نکنین خراب کاری کردممطمئن باشین تو مدت زمانی که داشتم دوربینو آماده میکردم خامم یکم شل شد اما خدایی خیلی ناز شد یه دون دون ملیح و یکدست بهر حال در آخر میتونین پالت رو چند ثانیه داخل آبجوش نگه دارین بعد سریع با یه دستمال خشکش کنین و روی کیک بکشین تا خامه کاملا صاف شه ماسوره ای که برای شکوفه ها استفاده کردم ماسوره آچاری ویلتون شماره 33 بود ماسوره های M1 و 2D هم میتونین استفاده کنین️ برای رنگ کردن لبه های خامه ی تیره ام از رنگ پودری طلایی استفاده کردم میتونین اول با یه مقدار روغن اونو رقیق کنین بعد با قلمو به لبه های خامه بزنین ، میتونین هم پودر تنها رو بزنین در آخر بادکنک پولکی رو از لوازم قنادی تهییه کردم و گذاشتم روی کیک سوالی بود توی کامنت ها بپرسین️ بیا بقیه آموزشا رو ببین️ @Easy_Cooking_Mobina #خامه_کشی
3 سال پیش در تاریخ 1400/01/24 منتشر شده است.
13,236 بـار بازدید شده
... بیشتر