طرز تهیه چلو گوشت

میثم بیاتی
میثم بیاتی
48 بار بازدید - 7 ماه پیش - طرز تهیه چلو گوشت مواد
طرز تهیه چلو گوشت مواد لازم برنج گوشت خلال شده 500 گرم دو عدد پیاز یک قاشق غذاخوری فلفل سیاه زردچوبه یک قاشق چایخوری ادویه برای گوشت نمک به میزان لازم زعفران دم کرده به مقدار لازم 3 عدد چوب دارچین دو عدد بوته سیر سه عدد لیوان برنج آب به میزان لازم روغن به میزان لازم ابتدا پیازها را خرد می کنیم و سپس مقداری پیاز را در لایه زیرین قابلمه می ریزیم و سپس گوشت را اضافه می کنیم و بقیه پیازها را روی گوشت اضافه می کنیم. ادویه ها به جز نمک و چوب دارچین را اضافه کنید حالا زعفران و سیر را به یک لیوان آب اضافه کنید چون پیاز خودش آب می گیرد، بگذارید تا گوشت با مواد خوب بپزد، چند بار در قابلمه را ببینید و آب خورش را با هم مخلوط کنید. عناصر. یک قاشق غذاخوری رب اضافه کنید حالا برای تهیه برنج بعد از اضافه کردن آب به اندازه یک انگشت برنج و روغن و نمک لازم را اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید تا آب برنج کشیده شود و سپس شعله را ملایم کنید. بعد از 20 دقیقه برنج آماده است. و بعد از 2:30 ساعت و نیم نیم ساعت آخر نمک و زعفران را اضافه می کنیم و کل غذا آماده است می توانید بخورید. نوش جان
7 ماه پیش در تاریخ 1402/12/06 منتشر شده است.
48 بـار بازدید شده
... بیشتر