کارگاه آموزشی تولید انواع پیتزا ایتالیایی"
16 بار بازدید -
10 ماه پیش
-
.
عنوان دوره :
کارگاه
.
عنوان دوره :
کارگاه آموزش حرفه ای مستر شف و شف اجرائی آشپزی ،فست فود و بیسترو فود
INTERNATIONAL MASTER EXECUTIVE CHEF COURSE
______
***************
پاره ای از موارد آموزش کل دوره:
.
اصول تهیه انواع خمیر پیتزا ایتالیایی به سه روش
شیوه استراحت خمیر Warm Rise Cold Rise
تاپینگ های مختلف پیتزا ایتالیایی (سس های مخصوص تاپینگ)
اصول فنی تهیه خمیر پیتزا ایتالیایی (تئوری )
انواع دسته بندی پیتزاها(Pitta،Calzone،Ripiano،Blanco،Focaccia)
اصول پخت و حرارت دهی
.
*****************
.
نکته اجرایی : در این دوره آموزشی فراگیران با انواع سس های مخصوص پیتزا ایتالیایی و خمیر های کلاسیک آشنا و قادر به تولید حرفه ای خواهند بود .
.
مدرس دوره :لاله شفیعی ، شف محمدرضا شیرازی
__________
تاریخ کارگاه : دوشنبه 6آذر 1402
2جلسه کارگاهی
ساعت کلاس: ساعت 16الی 18:30
شیوه اجرایی کلاس: عملی، حضوری
نحوه آموزش دوره: Demo-Workshop
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
نوع گواهینامه پایان دوره:
دانشگاهی : مرکز مهارت های تخصصی دانشگاه شیراز(به دو زبان)
گردشگری: وزارت میراث فرهنگی
کالج: موسسه آفتاب پارسه(به دو زبان)
....
جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید.
نشانی ما: چمران - محمودیه - کوچه ۱
تلفن: ۳۶۵۴۰۹۴۵ ۰۹۳۹۳۱۴۴۸۷۲
شماره تماس ما در دانشگاه شیراز 36132685
10 ماه پیش
در تاریخ 1402/08/29 منتشر شده
است.
16
بـار بازدید شده