دلمه برگ مو

Samaneh.shokoufian
Samaneh.shokoufian
7.8 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - سلام دوست جونا #دلمه_برگ_مو پیاز
سلام دوست جونا #دلمه_برگ_مو پیاز نگینی شده 1 عدد بزرگ گوشت چرخکرده 250 گرم سبزی دلمه 300 گرم ترکیب سبزی میتونه متفاوت باشه ولی من از ترکیب ترخون. گشنیز استفاده کردم لپه 2/3 لیوان(نپخته) برنج معطر ایرانی 2/3 لیوان(نپخته) نمک+فلفل+زردچوبه به میزان لازم زرشک مقداری ابتدا لپه را از قبل خیس کرده سپس با آب بپزید برنج را هم از چند ساعت قبل با کمی نمک خیس کرده سپس بجوشانید و آبکش کنید(مغز برنج رو کمی سفت تر بردارید) پیاز را تفت دهید تا سبک شود سپس فلفل و زردچوبه افزوده کمی که تفت خورد گوشت چرخکرده را اضافه و تفت دهید سپس سبزی خرد شده را اضافه و تفت دهید تا سبزی نرم شود لپه و برنج نیم پز را اضافه و مخلوط کنید در انتها بچشید و نمک به اندازه لازم اضافه و حرارت را خاموش کنید. دمبرگ های برگ مو را بچینید و برگها را بشوئید. و 1 تا 2 دقیقه در حدی که برگها کمی نرم شده و تعییر رنگ دهند بجوشانید و آبکش کنید. سپس از مواد دلمه بین برگها گذاشته و بنا به سلیقه خود دلمه ها را بپیچید دقت کنید قسمت برجسته رگبرگ داخل دلمه قرار بگیرد. اگر برگها شکاف داشتند دو برگ را طوری روی هم قرار دهید که شکافها پوشانده شود کف قابلمه مورد نظر کمی آب و روغن بریزید و 2 تا 3 ردیف برگ کف قابلمه بچینید دلمه ها را به صورت فشرده کف قابلمه بچینید. حالا نوبت افزودن چاشنی دلمه ست اگر ترش دوست دارید کمی آب و نمک و روغن و آبلیمو اضافه کنید یا به جای آبلیمو بین دلمه ها گوجه سبز یا غوره بگذارید. اگر ملس میپسندید از ترکیب 1 تا 2 قاشق شیره انگور به همراه کمی سرکه استفاده و با آب این ترکیب را رقیق کرده و روی برگها بریزید طوری که چاشنی روی سطح برگها را بپوشاند. من برا چاشنی از تمر هندی استفاده کردم میتونید به جای شیره از رب انار استفاده کنید و یکی دو قاشق رب انار را با کمی آب رقیق و روی دلمه ها بریزید میتونید از ترکیب آب و سرکه(آبلیمو) و کمی شکر استفاده کنید به مواد چاشنی کمی روغن اضافه کنید تا دلمه ها بعد پخت براق شوند. چاشنی را که اضافه کردید بشقاب سنگین روی دلمه ها برگردانید و در قابلمه را نیمه بگذارید ابتدا حرارت زیاد و وقتی جوش آمد حرارت را ملایم کنید حدود 1 تا 1/5 ساعت زمان بدین جا بیفته. کپی بدون ذکر منبع ممنوع @samaneh.shokoufian
3 سال پیش در تاریخ 1400/02/22 منتشر شده است.
7,842 بـار بازدید شده
... بیشتر