طریقه ی پخت چیز کیک ژاپنی با بافت بسیار نرم و لطیف در تنور گازی خانگی
4.7 هزار بار بازدید -
2 سال پیش
-
اینم از چیز کیک ژاپنی
اینم از چیز کیک ژاپنی ما که بافت بسیار نرم و لطیفی داره ما خودمون از طرفدارای پروپاقرصش شدیم و شما هم اگه درستش کنید عاشقش میشید
ilkana.ir@
مواد لازم
زرده تخم مرغ: ۴عدد
سفیده تخم مرغ: ۶عدد
وانیل: یک دوم ق.چ
آب لیمو: یک چهارم ق.چ
آرد قنادی: نصف پیمانه(یا نصف لیوان دسته دار فرانسوی)
پودر قند: نصف پیمانه
پنیر ماسکارپونه یا خامه ای: ۱۰۰گرم
کره: ۵۰گرم
شیر: یک چهارم پیمانه
اول همه موادمونو از نیم ساعت قبل از یخچال درمیاریم تا به دمای محیط برسن.
زرده و سفیده رو از هم جدا میکنیم.زرده هارو با وانیل ۵دقیقه با دورتند همزن میزنیم تا کرمی بشه و رنگش روشن بشه(اینطوری چیز کیکمون بوی تخم مرغ نمیگیره).
پنیر و کره رو تو یه کاسه میریزیم و کاسه رو داخل آب جوش قرار میدیم خوب که نرم شدن با هم مخلوطشون میکنیم بعد کاسه رو از آب درمیاریم و شیرو اضافه میکنیم و هم میزنیم وقتی مایمون یکدست شد زرده هارو اضافه میکنیم و مخلوطشون میکنیم،حالا رو مایمون آردو الک میکنیم و هم میزنیم.
سفیده هارو با آب لیمو با دور تند همزن میزنیم وقتی یکم پف کرد پودر قندو تو سه مرحله بهش اضافه میکنیم و به هم زدن ادامه میدیم تا سفیده ها پف کنن ولی خیلی سفت نشن.
بعد سفیده هارو تو چند مرحله به مایمون اضافه میکنیم و آروم هم میزنیم تا کاملا مایمون یکدست بشه.
کف و دیواره قالب ۱۵ یا ۱۸سانتو با کاغذ روغنی میپوشونیم و بعد از اینکه مایه رو داخلش ریختیم با یه سیخ چوبی دو سه دور هم میزنیم تا هوایی داخل مایمون نمونه.بعد قالبو داخل یه قالب بزرگتر میذاریم و چند لیوان آب جوش تو قالب بزرگتر میریزیم.
فرو از یکربع قبل با دمای ۱۸۰گرم میکنیم و قالبو داخلش میذاریم بعد از اینکه ۲۰ دقیقه با این دما پخت دمارو به ۱۴۰ تغییر میدیم و میذاریم ۴۰ دقیقه هم با این دما بپزه.
بعد از یکساعت چیز کیکمون آمادس از فر درمیاریم و وقتی خنک شد از قالب خارج میکنیم و کاغذهارو ازش جدا میکنیم.
روشو با پودر قند تزئین میکنیم و آمادس که سرو کنیم
درست کنید و لذتشو ببرید
ilkana.ir@
.
برای خرید تنور گازی و یا دریافت مشاوره رایگان درخصوص خرید تنور گازی ها با من در ارتباط باشید.
09333104997
www.ilkana.ir
2 سال پیش
در تاریخ 1400/12/09 منتشر شده
است.
4,778
بـار بازدید شده