طرز تهیه ترشی شور

میثم بیاتی
میثم بیاتی
3.8 هزار بار بازدید - 11 ماه پیش - طرز تهیه ترشی شور عناصر
طرز تهیه ترشی شور عناصر گل کلم 10 کیلو هویج 1.5 کیلوگرم خیار 1 کیلوگرم کرفس 1 بوته فلفل تند 20 عدد 250 گرم سیر سفید تخم گشنیز به میزان لازم سرکه به میزان لازم نمک به میزان لازم نخود فرنگی به میزان لازم آب جوشیده به میزان لازم ترخون، مرزه، کرفس، شوید و گشنیز به مقدار کم فقط برای خوشبو شدن به ازای هر 14 لیوان آب گرم، نصف لیوان سرکه و یک فنجان نمک. ابتدا گل کلم ها را جدا کرده و درشت خرد کرده و در ظرف آب بریزید و چند بار آب آن را عوض کنید و در آبکش بگذارید و اجازه دهید آب اضافی آن گرفته شود سپس روی پارچه تمیزی پهن کنید تا کاملا خشک شوند. نباید خیس باشد. کرفس را خرد کرده و آب را در قابلمه بریزید و چند بار بشویید سپس بگذارید تا خشک شود. سبزیجات را خرد کرده و بشویید و بگذارید خشک شوند. در صورت تمایل می توانید آنها را کمی خرد کنید. سیر را پوست بگیرید و کنار بگذارید و فلفل تند را بشویید تا خشک شود. خیارها را بشویید و با خلال دندان چند سوراخ روی آن ایجاد کنید تا نمک خانگی هنگام پخت ترد شود سپس خیارها را روی پارچه بگذارید تا خشک شوند. می توانید مقداری خیار را ریز و مقداری را درشت خرد کنید. هویج را پوست گرفته و با دالبر یا کاتر ساده درشت خرد کنید و روی پارچه مرطوب قرار دهید تا خشک شود. یک ظرف به عنوان پیمانه قرار دهید و آب و سرکه را با همان پیمانه اندازه بگیرید. به ازای هر 14 لیوان آب، نصف فنجان سرکه و کمی نمک در قابلمه بریزید و بگذارید بجوشد سپس از روی حرارت بردارید. آن را بردارید و نمک اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود. ظروف شیشه ای مورد نظر را بشویید و خشک کنید. حالا سبزی های خشک را لایه لایه بچینید به طوری که یک لایه سبزی بچینید و روی آنها مقداری سبزی معطر، سیر و فلفل تند بریزید. این لایه ها را تکرار کنید (و همچنین دانه های نخود و گشنیز). از آن هم استفاده کنید چون نخود نمک را تردتر می کند) تا تمام شود سپس مخلوط سرکه و آب نمک را روی ظرف بریزید و در ظرف را محکم ببندید سپس به مدت 4 روز بیرون از یخچال و یک هفته در یخچال بگذارید. تا شور آماده شود
11 ماه پیش در تاریخ 1402/08/25 منتشر شده است.
3,802 بـار بازدید شده
... بیشتر