کوددهی درخت بادام

مجموعه نهال سبز
مجموعه نهال سبز
695 بار بازدید - 10 ماه پیش - در هر فصل از سال،
در هر فصل از سال، درختان بادام نیازمند به دریافت میزان مشخصی از کودهای شیمیایی هستند. این کودها به درختان کمک میکنند تا علاوه بر افزایش قدرت رشد؛ محصول دهی بالاتر و عملکرد بهتری نیز داشته باشند. کوددهی زمستانه در فصل زمستان 1 ماه پیش از تورم جوانه‌ها براساس آنالیز خاک باید یک چالکود در خاک ایجاد کنید. کوددهی در این فصل باید به صورت ساندویچی در لابلای کودهای دامی در منطقه ریشه انجام شود. تورم جوانه‌ها تا شروع باز شدن گلها مرحله دوم در زمان تورم جوانه تا شروع باز شدن گلها میباشد. در این زمان از ازت و فسفر به منظور رشد و توسعه ریشه به صورت کود آبیاری استفاده کنید. با توجه به اینکه متوسط تشکیل میوه در درخت بادام کمتر از 30 درصد است.یعنی اگر 100 شکوفه روی درخت وجود داشته باشد. تنها 30 عدد از این شکوفه‌ها تبدیل به میوه خواهند شد. برای افزایش این مقدار باید از کود فروتست استفاده نمایید. محلول پاشی فروتست برای افزایش تشکیل میوه و کاهش ریزش گلها بسیار موثر است. توجه کنید که این محلول پاشی باید در مرحله نوک سبز شدن جوانه‌ها انجام شود. تا زمانیکه ما شاهد نوک صورتی شدن جوانه‌های گل خواهیم بود. ریزش کامل گلبرگ‌ها تا تشکیل میوه مرحله بعد تغذیه مربوط به ریزش کامل گلبرگ‌ها تا تشکیل میوه‌ها است. در این زمان میتوانید از کود سه بیست به صورت کود آبیاری استفاده کنید. البته با توجه به اینکه خاک باغ آهکی است. سعی کنید از کود سه بیستی استفاده کنید که منبع ازت و سولفات آمونیوم است. همچنین کودهای محرک رشد را در این مرحله به صورت محلول پاشی به شما توصیه میکنیم. فندقی شدن میوه مرحله بعد، مرحله فندقی شدن میوه است. مرحله فندقی شدن 2 الی 4 هفته پس از گلدهی میباشد. در این مرحله از کود آبیاری سه بیست استفاده میکنیم. با توجه به اینکه کودهای حاوی ازت در مراحل اولیه رشد بادام نقش بسیار مهمی دارند. و باعث میشوند که حجم پوست سبز بادام بیشتر شده و این افزایش حجم پوست در 2 ماه اولیه رشد اتفاق میوفتد. پس بهتر است در این زمان از ازت استفاده نماییم. البته از عناصر ریز مغذی نیز میتوانید به صورت محلول پاشی استفاده نمایید. پر شدن میوه یا تشکیل مغز مرحله بعد، مرحله پر شدن میوه تا تشکیل مغز است. این مرحله در حدود 7 الی 10 هفته پیش از برداشت محصول اتفاق میوفتد. در این مرحله برای افزایش سایز و کیفیت میوه از
10 ماه پیش در تاریخ 1402/09/16 منتشر شده است.
695 بـار بازدید شده
... بیشتر