چغرتمه غذای شمالی - طرز تهیه چغرتمه مرغ | خورشت چغرتمه - آشپزی آسان

آشپزی با فرزانه پناهی
آشپزی با فرزانه پناهی
1.3 هزار بار بازدید - 9 ماه پیش - سلام به روی ماهتون عزیزای
سلام به روی ماهتون عزیزای دلم براتون آموزش خورش گیلانی دارم که سریع آماده میشه وبسیار خوشمزه است البته این خورش را به روشهای مختلف میشه درست کرد خورش چغرتمه برای ۴ نفر مواد لازم مرغ از هر قسمت دوست دارید میشه ۵ تا ۶ تکه پیاز ۶ عدد پیاز سفید یا زردبزرگ باشه تخم مرغ ۷ عدد نمک وفلفل وزردچوبه ودارچین به مقدار لازم ️️طرز تهیه️️ ️مرغ را شسته وتمیز کردبهتره این غذا را داخل تابه که کمی عمیق باشه درست کرده مرغ را داخل ظرف گذاشته نمک وفلفل وزردچوبه وبایک عدد پیاز چهار قسمت کرده ومقداری آب ریخته ومیگذاریم کاملا بپزد ️وپیاز را هم خرد کرده وداخل تابه سرخ کرده پیاز سرخ کرده این خورش باید زیاد باشه ووقتی سرخ شد روی مرغ که پخته شده ریخته ودرش رامیزاریم که مزه ها بخورد هم برن بعدکمی دارچین نمک وفلفل هم مواد اضافه کرده تخم مرغ ها را درظرفی ریخته وادویه نمک وفلفل ودارچین وکمی زردچوبه میریزیم بعدکاملا با چنگال زده و کاملاروی مواد خورش همه جا ریخته ودرش را میزاریم بعد از ده دقیقه که تخم مرغ کمی بست با یک قاشق با پیاز کمی مخلوط وجا به جا کرده که تخم مرغ خوشمزه بشه ودوباره درشو میزاریم بعد از چند دقیقه خاموش کرده وروش دارچین وفلفل میپاشیم ادویه خوشمزه این خورش دارچین است واین خورش زیاد آبکی نیست در کنار کته وسبزی خوردن وزیتون غذای خوشمزه ولذیذی میشه نوش جونتون باشه
9 ماه پیش در تاریخ 1402/10/09 منتشر شده است.
1,334 بـار بازدید شده
... بیشتر