آموزش بادام سوخته آستانه اشرفیه

آشپزی با نرگس
آشپزی با نرگس
873 بار بازدید - 8 ماه پیش - #بادام_سوخته_آستانه_اشرفیه مواد لازم: بادام زمینی
#بادام_سوخته_آستانه_اشرفیه مواد لازم: بادام زمینی ۱ لیوان کنجد ۱/۳ لیوان وانیل ۱/۳ ق چ پودر هل ۱/۳ ق چ شکر ۱ لیوان روغن جامد یا کره ۱ ق غ طرز تهیه: بادام را توی میکسر یا غذاساز حتی با  گوشکوب میتونید خرد وشکسته کنید و سعی کنید طوری باشه که نه زیاد پودر بشه نه زیاد درشت باشه .سپس وانیل ،پودر هل و کنجد را باهاش قاطی میکنیم و کنار بزارید . یک سینی را هم که بهتره استیل باشه (نشد رویی خوبه ) کف اش را چرب کنید و کنار بگذارید شکر را تو ماهیتابه میریزیم و روی حرارت کم میزاریم تا ذوب و کاراملی بشه .اصلا قاشق نزنید تا کاملا ذوب بشه.وقتی ذوب شد،بهم بزنید.من یک ربع صبر کردم تا شکر خودش ذوب شد.حرارت را زیاد نکنید چون شکر میسوزه.بعد یه قاشق کره یا روغن جامد  بهش اضافه میکنیم وبهم میزنیم. این روغن اختیاری هستش و میتونید حذفش کنید یا کمترش کنید ولی باعث میشه سوخته بادام تون ترد و و خوردنش راحت تر باشه مخلوط  بادام رابه کارامل مون اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا مواد باهم حل بشه و یکدست بشه . بعد از اینکه مطمئن شدیم مواد خوب باهم حل شده ،داغ میریزیم تو سینی چرب .مواظب باشید که به دستتون نگیره بچسبه میسوزونه. گوشتکوب را چرب میکنیم و باهاش مواد را پهن میکنیم تا حدود نیم سانت بشه .بعد با یه چاقو که چربش کردیم روش خط هایی ایجاد میکنیم . به مدت نیم ساعت میزاریم یخچال  تا سرد بشه. بعد از سرد شدن میتونید بازدن چاقو به زیر بادام سوخته خشک شده ،راحت جداشون کنید و کامل در میاد. و  برشی که زدیم راحت شکسته میشه . نوش جان لینک کانال تلگرامی ما https://t.me/ashpazibanarges20 لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس http://instagram.com/ashpazi_ba_narges20 عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک https://www.seevid.ir/c/ashpazinarges1017 برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین https://www.aparat.com/ashpazinarges‌ دوستای عزیزم،ممنون میشم  به لینک  کانال آشپزیم در روبیکا بپیوندید و عضو بشید https://rubika.ir/ashpazinarges20‌ ‌
8 ماه پیش در تاریخ 1402/11/03 منتشر شده است.
873 بـار بازدید شده
... بیشتر