آموزش پخت بیسکویت گندمی

H E W I C O
H E W I C O
276 بار بازدید - 10 ماه پیش - در این ویدیو شما با
در این ویدیو شما با نحوه پخت بیسکویت های خوشمزه و تردی آشنا می شوید که با قالب های شرکت هویکو قالب خورده اند. این رسپی بیسکویت هایی بسیار خوشمزه را برای شما به ارمغان می آورد. همچنین قالب های شرکت هویکو موجب زیبایی و جذابیت دوچندان این بیسکویت ها می شوند. کره ۱۴۰ گرم پودر شکر ۷۰ گرم عصاره مالت ۲۰ گرم تخم مرغ ۱ عدد نمک ۱ پینچ وانیل شکری ۱ ق چ پودر جوانه گندم‌۵۰ گرم آرد کامل گندم ۱۰۰ گرم آرد سفید ۱۰۰گرم بکینگ پودر ۱ ق چ عصاره مالت قند استخراج شده از جوانه جو میباشد که سرشار از املاح و ویتامین های گروه ب بوده که بسیار مغذی است و در صنعت قنادی کمک به ماندگاری بیشتر محصول و خوشرنگتر شدن و ترد شدن بیسکویت میشود برای داشتن بیسکویتی با این شرایط ترجیحا عصاره مالت جایگزین یا حذف نشود و در صورت در دسترس نبودن نهایتا میتوان عسل جایگزین کرد. شما عزیزان می توانید برای خرید انواع مختلف قالب ها و مهر و کاترهای شیرینی، کلوچه، کلمپه و بیسکویت به فروشگاه اینترنتی هویکو به نشانی اینترنتی https://hewico.ir/ مراجعه نمایید.
10 ماه پیش در تاریخ 1402/08/02 منتشر شده است.
276 بـار بازدید شده
... بیشتر