چرا نانوابان را به بهانه جوش شیرین جریمه می کنیم؟محمد رضا خواجه

باشگاه هواداران نان کامل
باشگاه هواداران نان کامل
38 بار بازدید - 2 سال پیش - ازرسان بهداشت محیط کشور توجه
ازرسان بهداشت محیط کشور توجه داشته باشند که بالا بودن پی هاش به منزله مصرف جوش شیرین نیست بالا رفتن پی هاش دلائل مختلفی دارد که فقط یکی از انها مصرف جوش شیرین است و عبارتند از : ۱-بالا بودن پی هاش آرد : ( اصولا پی هاش آرد بالاتر از 6 است) ۲-بالا بودن پی هاش آب (پی هاش آب همیشه بالاتر از 6 است) ۳-خواب ناکافی خمیر ۴-حذف مخمر وترش ۵- تزریق جوش شیرین 6-وجود فیبر در آرد 7-استفاده از گندم تازه (هرچه خواب گندم بیشتر باشد میزان اسیدیته بالاتر می رود) آقای دکتر نبی رئیس آزمایشگاه معیار دانش دانشگاه آزاد اسلامی خوراسگان اصفهان : در سراسر دنیا چنین تفکری که بالا بودن پی هاش نان یا خمیر را علامت مصرف جوش شیرین تلقی کنیم کاملا مردود است. پی هاش آب مقطر همیشه بین ۶ ونیم تا ۷ است آیا جوش شیرین دارد؟ حدود ۱۶ نوع اسید آمینه در آرد هست که کم وزیاد شدن آن می تواند پی هاش آرد را نیز کم وزیاد کند چه ربطی به جوش شیرین دارد. ؟! از کتاب : دانستنیهای نانوایی .نوشته محمد رضا خواج
2 سال پیش در تاریخ 1401/11/08 منتشر شده است.
38 بـار بازدید شده
... بیشتر