طرز تهیه کشک بادمجان / کشک بادمجان مجلسی

آشپزی با مهتاب
آشپزی با مهتاب
2.1 هزار بار بازدید - 3 هفته پیش - کشک بادمجان ، این غذای
کشک بادمجان ، این غذای لذیذ با ترکیب بادمجان، کشک و سایر ادویه‌های خوشمزه با طعمی شگفت‌انگیز و متفاوت درست می‌شود. همچنین، این غذا را به‌راحتی در هر وعده از روز می‌توان به‌عنوان یک غذای سالم و خوشمزه سرو کرد. مواد لازم : بادمجان: ۶ عدد پیاز: 2 عدد سیر: 5 حبه نعنا خشک: 2 قاشق غذاخوری کشک: ۴ قاشق غذاخوری گردوی خرد شده: 3 قاشق غذاخوری نمک و فلفل: مقدار لازم »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» نکته: یک رب آخر حتما باید حرارت بسیار ملایم باشد تا نسوزد اگر دیدید خیلی خشک شده مقداری آب اضافه کنید در حد نصف لیوان می‌توانید بادمجان‌ها را به‌جای سرخ‌کردن، کبابی کنید. بادمجان برشته شده در آتش، طعمی دودی به این غذا می‌بخشد و آب‌لیموی تازه طعم مرکبات وسوسه‌انگیزی به آن می‌دهد. برای تزئین هم میتوانید داخل مقداری کشک زعفران دم کرده غلیظ بریزید و ترکیب کنید و استفاده . ممنونم که همراهم بودید . »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» #کشک_بادمجان #کشک_بادمجان_مجلسی #کشک_بادمجان_خوشمزه #بهترین_رسپی_کشک_بادمجان #تزیین_کشک_بادمجان #آشپزی #غذای_سالم #غذای_شمالی #نکات_کشک_بادمجان #غذا#آشپزی#آموزش آشپزی#بانوان آشپزی#کشک #بادمجان #میان_وعده #اشپزی_ایرانی #غذای_ایرانی #غذای_مقوی #اشپزی_بامهتاب #تزئین_کشک_بادمجان #چگونه_کشک_بادمجان_را_تزئین_کنیم #کشک_بادمجان_برای_مهمانی
3 هفته پیش در تاریخ 1403/06/18 منتشر شده است.
2,125 بـار بازدید شده
... بیشتر