کباب لولی غذای خوشمزه افغانی

کشکول
کشکول
28 بار بازدید - 2 ماه پیش - انتخاب گوشت: گوشت گوسفندی: فیله
انتخاب گوشت: گوشت گوسفندی: فیله یا راسته گوسفندی بهترین انتخاب برای کباب لولی هستند. چربی به طعم کباب می‌افزاید، پس می‌توانید مقداری چربی دمبه یا دنبه را به گوشت چرخ‌کرده اضافه کنید. گوشت مرغ: سینه مرغ بدون پوست و استخوان گزینه مناسبی برای کباب لولی مرغ است. مزه دار کردن: گوشت را به خوبی ورز دهید تا منسجم شود. پیاز رنده شده آب گرفته، زعفران دم‌کرده، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پودر زیره را به گوشت اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید. می‌توانید از ماست، چکیده، یا سس مایونز برای مرینیت گوشت استفاده کنید. زمان استراحت گوشت در یخچال بعد از مرینیت، به طعم‌دار شدن بیشتر آن کمک می‌کند. لول کردن: از سیخ‌های مخصوص کباب لولی یا سیخ‌های چوبی خیس‌خورده استفاده کنید. به اندازه یک گردو از مواد گوشتی برداشته و به شکل لوله دور سیخ بچسبانید. لول‌ها را خیلی سفت فشار ندهید تا حین پخت نریزند. پخت: از زغال یا ذغال سنگ داغ برای پخت کباب لولی استفاده کنید. سیخ‌ها را به صورت منظم روی منقل بچینید و مرتب بچرخانید تا کباب به طور یکسان بپزد. از قلم‌مو برای چرب کردن کباب‌ها با کره یا روغن استفاده کنید تا از خشک شدن آن‌ها جلوگیری شود. پخت کباب لولی گوسفندی حدود 10 تا 15 دقیقه و کباب لولی مرغ 7 تا 10 دقیقه زمان می‌برد. نکات تکمیلی: می‌توانید از فلفل دلمه‌ای، پیاز و قارچ برای لابه‌لای کباب لولی استفاده کنید. برای سرو کباب لولی، از نان، گوجه فرنگی، پیاز و جعفری تازه استفاده کنید. می‌توانید کباب لولی را با سس گوجه فرنگی، سس کباب، یا ماست چکیده سرو کنید. امیدوارم با رعایت این نکات، کباب لولی‌های خوشمزه‌ای تهیه کنید و از آن لذت ببرید!
2 ماه پیش در تاریخ 1403/03/26 منتشر شده است.
28 بـار بازدید شده
... بیشتر