دستگاه پوستکن بادام زمینی سفیدکن peanut machine

faramarz007
faramarz007
131 بار بازدید - پارسال - پوستکیر بادام زمینی در خلاء
پوستکیر بادام زمینی در خلاء سیستم هوادر خلأ:دستگاه سفیدکن بادام زمینی خلأ جدید از خلأ و هوا به عنوان قدرت لایه برداری استفاده می کند و جایگزین دستگاه لایه برداری غلطک سمباده قدیمی می شود. دستگاه سفیدکن خلا سفیدکن بادام زمینی شامل قیف، آسانسور، سطل گیرنده، دستگاه توزین خودکار،دستگاه لایه بردار، دستگاه مکش پوست قرمز و غربال ارتعاش تخلیه، گرد و غبار و کمپرسور هوا (قابل تهیه توسط خودتان می باشد) کل مجموعه و تجهیزات تقسیم شده است. به 5 بخش: سیستم تغذیه، سیستم لایه برداری، سیستم جمع آوری پوست، ویژگی های دستگاه خلأ سفیدکن بادام زمینی ١- سرعت لایه برداری (سفیدکردن) ٢- بدون آسیب و سایش و عدم ایجاد چربی روی بادام پس از سفید شدن ٣- ماندگاری طولانی، مغز بادام زمینی ۴- طراحی معقول و مطابق با استانداردهای ایمنی و بهداشت مواد غذایی ۵- قطعات بادوام و کمترین اسطلاک ۶- کارکرد آسان و میزان خرابی کم دستگاه جدید هوا و خلأ سفید کن بادام زمینی یک نوآوری فناوری در صنعت فرآوری بادام زمینی و فندوق است. با کمترین افت بار برخلاف دستگاهای اصتکاکی ۲/۵درصد مقایسه سیستم پوستگیری (سفیدکن) اصطکاکی در این روش جدید مشکل سایش سطح بادام زمینی را تغییر داده است که در طول فرآیند پوست کندن بادام زمینی قابل حل نیست. همانطور که معروف است، مغز بادام زمینی خام در دمای پایین پخته می شود، کاملا خنک می شود و به رطوبت مشخص شده می رسد، سپس به مخزن دستگاه سفیدکن بادام زمینی ارسال می شود. 2 مجموعه غلطکهای سمباده کل دستگاه سفیدکن بادام زمینی در یک جهت می چرخد، نیروی اصطکاک بین غلطک های سمباده ای و بادام زمینی ایجاد می شود، پوست قرمز می افتد و توسط سانتریفیوژ از پایین محفظه پوست کن مکیده می شود، بادام زمینی سفید شده در قسمت انتهایی بیرون می آید. از توضیحات بالا می توان فهمید که اصطکاک بین بادام زمینی نرم و سمباده سخت باعث سایش مقدار مشخصی در سطح مغز بادام زمینی می شود. و این روش شکل بادام تغییر پیدا می‌کند و درصد قابل توجهی از بادام سایده شده و با پوست به عنوان ضایعات خارج می‌شود هرچند وقت یکبار باید سانتریفیوژ را باز کرده و چربیهای موجود در آن را تخلیه کرد افت این دستگاه بعد از پوستگیری ۵درصد و حتی بیشتر هم https://www.instagram.com/reel/CsPMcRfI8_1/?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==
پارسال در تاریخ 1402/03/31 منتشر شده است.
131 بـار بازدید شده
... بیشتر