کتلت گوشت و سبزیجات

فود پرسیس
فود پرسیس
163 بار بازدید - 11 ماه پیش - این کتلت بدلیل استفاده از
این کتلت بدلیل استفاده از فلفل سبز ، پاپریکا، جعفری و پیاز و سیر ، در کنار گوشت طعم بسیار جذابی دارد و تنوع جالبی را در پخت کتلت ایجاد می کند ، کتلت یک غذای بین المللی است که از ترکیه تا کشورهای منطقه بالتیک ، حاشیه دریای سیاه ، آسیای میانه ، خاورمیانه و بویژه ایران محبوبیت دارد و با روشهای گوناگونی تهیه می شود ، در اینجا کتلت گوشت و سبزیجات بهمراه برنج را آماده می کنیم . طبع این کتلت با توجه به استفاده از پاپریکا ، جعفری ، گوشت گوسفند و پیاز ، متمایل به گرم است . ۴۰۰ گرم گوشت چرخ شده ۲ عدد پیاز ۲ حبه سیر ۱/۴ پاپریکا ۱ عدد فلفل سبز ۲ ق غ جعفری خرد شده نمک و فلفل سیاه به اندازه دلخواه پودر زنجبیل ۱ ق چ روغن ۲ ق غ گوجه فرنگی پوره شده ۶ عدد (۴۰۰گرم) برنج ۲ پیمانه زعفران با آب ۴ قاشق پیاز و سیر را خرد می کنیم ، پاپریکا ، فلفل سبز و جعفری را هم خرد می کنیم ، همه را به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم و نمک و فلفل سیاه و پودر زنجبیل را به آنها اضافه می کنیم و خوب ترکیب می کنیم ، سپس تابه راگرم کرده ، روغن را اضافه می کنیم و مایه آماده را بصورت کتلت با دست درست می کنیم ، و در تابه می گذاریم تا به آرامی سرخ شوند ، پس از زیر و رو کردن کتلت و سرخ شدن هر دو طرف آن ، ۶ گوجه را که پوره کرده ایم روی کتلت ها می ریزیم تا هم آبدارتر و هم خوشمزه تر شوند . در صورت تمایل می توانیم یک قاشق رب گوجه برای خوش رنگ تر شدن به پوره گوجه اضافه کنیم . کمی نمک و فلفل سیاه تازه می توانیم روی پوره در تابه بپاشیم . برنج را با آب جوش و‌نمک می پزیم و بعد از اینکه اطراف برنج نرم شد ، آب آن را خالی کرده و کف قابلمه روغن و نان می گذاریم و برنج ها را روی آن می ریزیم و ۴۵ دقیقه با حرارت کم می پزیم ، کمی زعفران روی برنج می ریزیم تا خوش رنگ و خوش طعم شود . نوش جان
11 ماه پیش در تاریخ 1402/07/17 منتشر شده است.
163 بـار بازدید شده
... بیشتر