سس آیولی یا اِیولی - سس دستساز مخصوص غذاهای دریایی

mahimarket
mahimarket
459 بار بازدید - 3 سال پیش - سس آیولی یا اِیولی برای
سس آیولی یا اِیولی برای سرو در کنار ماهی های کبابی و آبپز فوق العادس این سس به خصوص با ماهی هایی مثل سالمون ، کفشک ، کوسه و هشتپا بسیار لذیذ هست مواد لازم : سیر له یا رنده شده : ۱ قاشق غذاخوری نمک : ۱ قاشق چای خوری زرده تخم مرغ :۲ عدد که در دمای اتاق باشد آبلیموی تازه : ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون : ۱ فنجان فلفل : به مقدار لازم نکته : به عنوان چاشنی سس میتونید ۱ فنجان از هر یک از مواد زیر را به دلخواه به سس اضافه کنید ۱. پوست لیموترش یا پرتقال رنده شده ۲. بادام یا گردو بو داده و خرد شده ۳.ریحان یا نعنا تازه خرد شده ۴. فلفل دلمه ای قرمز ؛ که دانه های آن‌ جدا و سرخ شده به صورت پوره شود نکته مهم: روغن زیتون را کم کم به‌ مخلوط اضافه میکنیم تا شبیه سس مایونز شود، و اگر سس خیلی غلیظ شدآن را با اضافه کردن کمی آب سرد رقیق میکنیم ️مدت زمان نگهداری : ۲۴ ساعت در یخچال عطر و طعم این سس واقعا قوی و جذابه ، حتی میتونید برای #مرینیت ماهی و میگو ازش استفاده کنید
3 سال پیش در تاریخ 1400/10/16 منتشر شده است.
459 بـار بازدید شده
... بیشتر