همه چیز در مورد قهوه : تاریخچه ، کالری قهوه و بیماری ها |دکتر نیما جهانی بوشهری

کلینیک بدنوبساز
کلینیک بدنوبساز
185 بار بازدید - 3 سال پیش - #قهوه #کافئین #دکترنیماجهانی قهوه خوبه
#قهوه #کافئین #دکترنیماجهانی قهوه خوبه یا بد؟ مضرات قهوه چیه؟ فواید قهوه چیه؟ رابطه بین مصرف قهوه و بیماری ها مثل دیابت چیه؟ آیا قهوه ما رو لاغر می‌کنه ؟ چقدر قهوه خوبه که مصرف کنیم؟ قهوه یکی از محبوب ترین نوشیدنی هایی است که در سراسر جهان مصرف می شود. مصرف قهوه در حدود قرن نهم در آفریقا آغاز شد. قهوه اولیه احتمالاً با استفاده از دانه های قهوه سبز (برشته نشده) تهیه می شد. شکل مدرن قهوه (برشته، آسیاب شده و دم کرده) احتمالاً در اواخر قرن چهاردهم در یمن ظاهر شد. در قرن شانزدهم، قهوه به بقیه خاورمیانه رسید و از آنجا به ایتالیا و بقیه اروپا گسترش یافت. اروپایی ها شروع به افزودن عسل و شیر به قهوه خود کردند و تکنیک های دم کردن قهوه را بسیار گسترش دادند. در سال 1907، قهوه فوری وارد بازار شد که به دلیل راحتی ، بسیار معروف شد. اثر محرک قهوه به دلیل محتوای کافئین آن است. یک فنجان قهوه (7 تا 8 اونس)، بسته به انواع دانه های قهوه و روش دم کردن، ممکن است حاوی 80 تا 175 میلی گرم کافئین باشد. محتوای کافئین در قهوه بدون کافئین تا حد زیادی به حدود 2 تا 4 میلی گرم در هر فنجان کاهش می یابد. قهوه همچنین منبع خوبی از آنتی اکسیدان ها است. به نظر می رسد هر دو نوع کافئین دار و بدون کافئین سطوح آنتی اکسیدانی مشابهی را ارائه می دهند. ویتامین ها و مواد معدنی موجود در قهوه عبارتند از فولات، ویتامین K، اسید پانتوتنیک، ریبوفلاوین، کلسیم، منیزیم و منگنز. قهوه ساده حاوی مقدار کمی پروتئین و کربوهیدرات است. کالری قهوه بدون هیچ گونه افزودنی تنها 2 تا 3 کیلو کالری در هر فنجان است. با این حال، افزودن شیر، خامه یا شکر به قهوه به میزان قابل توجهی سطح کالری و همچنین پروتئین، چربی و کربوهیدرات را افزایش می دهد. مطالعات به طور مداوم نشان داده اند که مصرف قهوه با کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 مرتبط است. پیشنهاد شده است که ترکیبات دیگری غیر از کافئین ممکن است به چنین مزایایی کمک کنند. مصرف زیاد قهوه و کافئین نیز با کاهش خطر بیماری پارکینسون در مردان مرتبط بود، اما در زنان نه. شواهد قوی وجود ندارد که نشان دهد مصرف زیاد قهوه یا کافئین با افزایش خطر CVD مرتبط است. با این حال، مصرف قهوه با چندین عامل خطر CVD مرتبط است. مصرف قهوه با کلسترول تام و LDL پلاسما ارتباط مثبت داشت. تأثیر طولانی مدت مصرف قهوه بر فشار خون هنوز نامشخص است و اختلاف نظر وجود دارد. مصرف زیاد قهوه نیز با کاهش خطر سرطان روده بزرگ و خودکشی مرتبط بوده است، اما نتایج همچنان متناقض است. بیشترین اثرات مفید مصرف قهوه از نوشیدن متوسط (2 تا 3 فنجان) مشاهده شد. 00:00 مقدمه 01:10 تاریخچه مصرف قهوه 02:44 قهوه و کافئین 03:58 سابسکرایب و فالو 04:13 آنتی اکسیدان قهوه 04:25 ویتامین ها و املاح موجود در قهوه 04:57 کالری قهوه 05:52 استراحت و معرفی کتاب 08:25 ارتباط مصرف قهوه با بیماری ها 11:23 چقدر قهوه بخوریم؟ 12:15 پایان خوشحال میشم بتونم در کنار شما باشم لینک ثبت نام برای خدمات مجموعه بدنوبساز : http://www.badanobesaz.ir/service/ ---------------------------------------------------------------------- آدرس وب سایت ما : http://www.badanobesaz.ir/ آدرس اینستاگرام ما : https://www.instagram.com/badanobesaz/ آدرس واتس آپ واحد پشتیبانی به شماره 09170878481 (کلیک کنید) https://wa.me/message/FG2CHMGAPIAFC1 آدرس کانال تلگرام ما: https://t.me/badanobesaz_clinic photo source https://www.freepik.com
3 سال پیش در تاریخ 1400/12/23 منتشر شده است.
185 بـار بازدید شده
... بیشتر