آموزش آشپزی: مربای زرشک
1.1 هزار بار بازدید -
4 سال پیش
-
مواد لازم:
زرشک تازه... 300
مواد لازم:
زرشک تازه... 300 گرم
شکر... 700 گرم
آب ... 2 پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا در قابلمه شکر ریخته و آب را هم اضافه کرده و هم می زنیم. 10-15دقیقه می گذاریم جوش بخورد و بعد زرشک را اضافه می کنیم. حدود 15 دقیقه می گذاریم جوش بخورد تا قوام یابد. در آخر وانیل را اضافه می کنیم.
نکته:
موقع درست شدن، هم نمی زنیم زیرا زرشک، له می شود.
4 سال پیش
در تاریخ 1399/11/21 منتشر شده
است.
1,152
بـار بازدید شده