طرز تهیه آرد برنج در خانه

elhamfoodstories آشپزی با الهام
elhamfoodstories آشپزی با الهام
36.3 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - برنج را بشویید و چند
برنج را بشویید و چند ساعت خیس کنید بدون نمک بعد داخل صافی ریخته و نیم ساعت اجازه دهید تا آب اضافی آن برود بعد از نیم ساعت روی یک پارچه نخی ریخته و ۲تا۴ ساعت زمان دهید تا آب اضافی آن گرفته شود و مغز برنج رطوبت داشته باشد ولی بیرون برنج آب نداشته باشد بد داخل آسیاب برقی ریخته پودر کرده و از الک مویی رد میکنیم و حدود ۲تا۳ روز در یک سینی بزرگ پهن میکنیم تا خشک شود و مرتب زیر ورو میکنیم تا کاملا خشک شود و بعد در نایلون ریخکه در یخچال یا جای خنک نگه داری میکنیم
3 سال پیش در تاریخ 1400/02/22 منتشر شده است.
36,316 بـار بازدید شده
... بیشتر