طرز تهیه کیک شارلوت شکلاتی نرم
140 بار بازدید -
8 ماه پیش
-
مواد مورد نیاز:
بیسکویت شکلاتی
مواد مورد نیاز:
بیسکویت شکلاتی
[اندازه: 16cm (D)* 1 // 7cm*58cm (مربع)]
3 عدد زرده
شکر 20 گرم (1 قاشق غذاخوری + 2 قاشق چایخوری)
عصاره وانیل 3 میلی لیتر
3 عدد سفیده تخم مرغ
5 گرم آب لیمو (1 قاشق چایخوری)
70 گرم شکر (1/3 فنجان + 1 قاشق چایخوری)
85 گرم آرد کیک (1/2 فنجان + 2 قاشق غذاخوری)
پودر کاکائو 12 گرم
پودر قند
پودر کاکائو
موس شکلاتی دوتایی
(سایز قالب 18*7 سانتی متر)
2 عدد زرده
شکر 25 گرم (2 قاشق غذاخوری)
1/3 لوبیا وانیل
شیر 70 گرم (1/3 فنجان)
خامه غلیظ 70 گرم (1/3 فنجان)
پودر ژلاتین 3 گرم (1 قاشق چایخوری)
15 گرم آب (1 قاشق غذاخوری)
125 گرم شکلات تلخ (3/4 فنجان)
180 گرم خامه غلیظ (50٪ زده شده) (3/4 فنجان)
125 گرم شکلات سفید (3/4 فنجان)
180 گرم خامه غلیظ (50٪ زده شده) (3/4 فنجان)
کرم تزیینی
100 گرم خامه غلیظ (1/3 فنجان + 1 قاشق غذاخوری + 1 قاشق چایخوری)
شکر 10 گرم (2 قاشق چایخوری)
پودر کاکائو 5 گرم (1 قاشق غذاخوری)
شکلات تزئین شده
100 گرم شکلات تلخ
8 ماه پیش
در تاریخ 1402/11/24 منتشر شده
است.
140
بـار بازدید شده