طرز تهیه کیک شارلوت شکلاتی نرم

لرنیو
لرنیو
140 بار بازدید - 8 ماه پیش - مواد مورد نیاز: بیسکویت شکلاتی
مواد مورد نیاز: بیسکویت شکلاتی [اندازه: 16cm (D)* 1 // 7cm*58cm (مربع)] 3 عدد زرده شکر 20 گرم (1 قاشق غذاخوری + 2 قاشق چایخوری) عصاره وانیل 3 میلی لیتر 3 عدد سفیده تخم مرغ 5 گرم آب لیمو (1 قاشق چایخوری) 70 گرم شکر (1/3 فنجان + 1 قاشق چایخوری) 85 گرم آرد کیک (1/2 فنجان + 2 قاشق غذاخوری) پودر کاکائو 12 گرم پودر قند پودر کاکائو موس شکلاتی دوتایی (سایز قالب 18*7 سانتی متر) 2 عدد زرده شکر 25 گرم (2 قاشق غذاخوری) 1/3 لوبیا وانیل شیر 70 گرم (1/3 فنجان) خامه غلیظ 70 گرم (1/3 فنجان) پودر ژلاتین 3 گرم (1 قاشق چایخوری) 15 گرم آب (1 قاشق غذاخوری) 125 گرم شکلات تلخ (3/4 فنجان) 180 گرم خامه غلیظ (50٪ زده شده) (3/4 فنجان) 125 گرم شکلات سفید (3/4 فنجان) 180 گرم خامه غلیظ (50٪ زده شده) (3/4 فنجان) کرم تزیینی 100 گرم خامه غلیظ (1/3 فنجان + 1 قاشق غذاخوری + 1 قاشق چایخوری) شکر 10 گرم (2 قاشق چایخوری) پودر کاکائو 5 گرم (1 قاشق غذاخوری) شکلات تزئین شده 100 گرم شکلات تلخ
8 ماه پیش در تاریخ 1402/11/24 منتشر شده است.
140 بـار بازدید شده
... بیشتر