نقش کاهش مصرف شکر در رژیم غذایی

حامیان سلامت برومند
حامیان سلامت برومند
382 بار بازدید - 3 سال پیش - برخی از آسیب های شکر
برخی از آسیب های شکر عبارت است از: 1. عامل اصلی بیماری دیابت و افزایش قند خون 2. عدم تعادل هورمونی بدن و آسیب به کلیه و لوزالمعده 3. ایجاد خستگی، افزایش اضطراب و کاهش عملکرد حافظه (آلزایمر) 4. افزایش چربی و چاقی و همچنین پیری زود رس 5. نقش عمده در پوسیدگی دندان و موثر در پوکی استخوان 6. افزایش بیماری های قلبی و عروقی و آسیب به ساختار DNA
3 سال پیش در تاریخ 1400/12/07 منتشر شده است.
382 بـار بازدید شده
... بیشتر