آموزش سوپ بلغور مقوی و خوشمزه مرحله به مرحله

آشپزی با سمیه
آشپزی با سمیه
17.5 هزار بار بازدید - 2 سال پیش - سلام دوستای گلم، امیدوارم حالتون
سلام دوستای گلم، امیدوارم حالتون خوب و همیشه سلامت و دور از هر گونه بیماری باشید امروز با دستور پخت سوپ بلغور مقوی و پر فایده در خدمتتونم مواد لازم برای ۴ تا ۵ نفر: مرغ دو تکه بلغور جو یا گندم یک پیمانه هویج ۲ تا ۳ عدد سیب زمینی ۲ عدد پیاز ۱ عدد نخود فرنگی ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم جعفری به میزان لازم بلغور رو از چند ساعت قبل خیسوندم. پیاز رو خرد کردم. با تکه های مرغ خیلی کم تفت دادم، زردچوبه و فلفل ریختم. بلغور خیس خورده رو اضافه کردم و آب ریختم و گذاشتم تا بلغور خوب بپزه. حدودا دو ساعتی زمان میبره. بعد مرغ ها رو جدا کردم و ریش ریش کردم و اضافه کردم. هویج و سیب زمینی رو نگینی خرد کردم و ریختم. نخودفرنگی رو هم اضافه کردم و گذاشتم بپزه. رب گوجه هم داخل روغن تفت دادم و به سوپ اضافه کردم. اواخر پخت جعفری خرد شده اضافه کردم و نمک و کمی آبلیمو ریختم. نوش جان نکات مهم: دو ساعت اول پخت در قابلمه رو کج بزارید تا سوپ سر نره. به جای مرغ میتونید از گوشت چرخی هم استفاده کنید. کل زمان پخت حدودا ۳ ساعت طول میکشه.
2 سال پیش در تاریخ 1400/11/19 منتشر شده است.
17,520 بـار بازدید شده
... بیشتر