آموزش سوپ بلغور مقوی و خوشمزه مرحله به مرحله
17.5 هزار بار بازدید -
2 سال پیش
-
سلام دوستای گلم، امیدوارم حالتون
سلام دوستای گلم، امیدوارم حالتون خوب و همیشه سلامت و دور از هر گونه بیماری باشید
امروز با دستور پخت سوپ بلغور مقوی و پر فایده در خدمتتونم
مواد لازم برای ۴ تا ۵ نفر:
مرغ دو تکه
بلغور جو یا گندم یک پیمانه
هویج ۲ تا ۳ عدد
سیب زمینی ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
نخود فرنگی ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
جعفری به میزان لازم
بلغور رو از چند ساعت قبل خیسوندم. پیاز رو خرد کردم. با تکه های مرغ خیلی کم تفت دادم، زردچوبه و فلفل ریختم. بلغور خیس خورده رو اضافه کردم و آب ریختم و گذاشتم تا بلغور خوب بپزه. حدودا دو ساعتی زمان میبره.
بعد مرغ ها رو جدا کردم و ریش ریش کردم و اضافه کردم.
هویج و سیب زمینی رو نگینی خرد کردم و ریختم.
نخودفرنگی رو هم اضافه کردم و گذاشتم بپزه. رب گوجه هم داخل روغن تفت دادم و به سوپ اضافه کردم.
اواخر پخت جعفری خرد شده اضافه کردم و نمک و کمی آبلیمو ریختم. نوش جان
نکات مهم:
دو ساعت اول پخت در قابلمه رو کج بزارید تا سوپ سر نره.
به جای مرغ میتونید از گوشت چرخی هم استفاده کنید.
کل زمان پخت حدودا ۳ ساعت طول میکشه.
2 سال پیش
در تاریخ 1400/11/19 منتشر شده
است.
17,520
بـار بازدید شده