4- طرز تهیه چای ماچا ماتسوتی Matsutea Matcha

matsutea
matsutea
233 بار بازدید - 4 سال پیش - ماتسوتی به عنوان عرضه کننده
ماتسوتی به عنوان عرضه کننده با کیفیت ترین نوع ماچا و ارائه روشی بومی جهت استفاده از ماچا، شیوه سنتی سرو ماچا ژاپنی را به روشی مدرن و عامه پسند به دوست داران سلامتی عرضه می کند. هدف از این کار این است که تعداد بیشتری از مردم با مراسم چای ژاپنی آشنا شده و ماچای با کیفیت در دسترس تعداد بیشتری از مردم قرار بگیرد و بتوانند با حداقل وسایل این سوپرفود را مصرف کنند. ماتسوتی روش ساده ای را جهت مصرف ماچا به دیگران معرفی می کند، که علاوه بر آشنایی با این ماده، تجربه ای لذت بخش را طی کنند. وسایلی که ما جهت مصرف ماچا ماتسوتی عرضه می کنیم به شما کمک می کنند تا بهترین طعم ماچا را به ساده و مدرن ترین شیوه ممکن تجربه کنید. در کنار آن سایر وسایل سنتیِ سرو ماچای ژاپنی جهت استفاده علاقمندان به تجربه تشریفات سنتی ماچا عرضه شده است.یک قاشق چایخوری ماچا را به یک فنجان آب با دمای حداکثر 80 درجه اضافه نموده و آنقدر بهم بزنید تا ماچا درآب کاملا حل شده و کف روی آن تشکیل گردد. برای رسیدن به طعم دلخواه می توان مقدار آب یا ماچا را کم و زیاد نمود، آن را با شیر ترکیب نمود و یا شیرین کرد. جهت تهیه مرغوب ترین برند ماچا به لینک زیر مراجعه کنید: https://www.instagram.com/matsutea_/ www.matsutea.com
4 سال پیش در تاریخ 1399/11/25 منتشر شده است.
233 بـار بازدید شده
... بیشتر