معرفی یک سرخ کن مناسب برای مصارف با حجم کم
71 بار بازدید -
5 ماه پیش
-
ویژگی های سرخ کن تک
ویژگی های سرخ کن تک لگن رومیزی
سرخ کن صنعتی تک لگن ایستاده جهت سرخ کردن سیب زمینی ، فلافل ، پیاز ، مرغ ، سمبوسه و … در رستوران ، فست فود ،کافی شاپ و تهیه غذا مورد استفاده قرار میگیرد.
بدنه بسیار مقاوم
مناسب برای مکان هایی که دسترسی به گاز دشوار است
بهترین گزینه برای سرخ کردن مواد غذایی مختلف
امکان قطع خودکار برق در درجه تنظیم شده
المنت دارای کیفیت
ورق به کار رفته از استیل خش دار
لگن کاملا استیل
حفظ بهداشت و سلامتی بالا
پاک سازی راحت
قیمت مناسب
کیفیت کم نظیر
آبکاری استیل تجهیزات داخلی
دارای ابعاد 30*40*40
وزن 10 کیلو گرم
ولتاژ 220 وات
تک فاز
قدرت 2500W
1 مخزن
المنت ایتنلس استیل
المنت 2000 وات
مناسب برای فضاهای محدود
مقاوم در برابر زنگ زدن و آسیب
تغییر دما در بازه ^60 تا ^200
مقاومت بالا در برابر تغییر ناگهانی دما
کم حجم وکوچک
عمق بسیار زیاد
دارای شعله برنر
شعله با حرارت بالا
مدت زمان کوتاه سرخ شدن
جایگزین بسیار مناسب سرخ کن های چند لگنه
امکان تغییر دمای روغن به دلخواه
دارای سیستم ترموستات
پایین آمدن احتمال سوختگی
کاهش آسیب به روغن
جلوگیری از هرگونه آسیب به دستگاه به خاطر نصب فیوز
5 ماه پیش
در تاریخ 1403/02/13 منتشر شده
است.
71
بـار بازدید شده