آموزش ماهی حلوا-کره ای-زبیدی

شاهین غنی زاده
شاهین غنی زاده
1.3 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - Peprilus paru Harvestfish zubaidi American
Peprilus paru Harvestfish zubaidi American butterfish managatsou معرفی ماهی پرمیوم بسیار شناخته شده در ژاپن - Managatsuo. بسیار مشهورتر در کشورهای آسیای جنوب شرقی مانند سنگاپور و مالزی به دلیل کمبود استخوان و طعم بسیار شیرین آن در هنگام بخار پز ، عموماً pomfrets به طیف وسیعی از ماهیان در نژاد Pampus اشاره دارد که در انگلیسی به عنوان کره ماهی شناخته می شوند ماناگاتسوو ماهی است که به راحتی پاک می شود و به سرعت تازه می شود ، اما ساشیمی آن نفیس است. این یک امتیاز محلی است که می توانید در حالی که تازه هست از آن استفاده کنید.نرم است و استخوانهای درشت کمی دارد.. فصل Managatsuo در طول تابستان بین ماه های ژوئن و ژوئیه است که به سمت آبهای کم عمق تری برای تخم ریزی می رود و اگر خوش شانس باشید ، وقتی Managatsuo خود را باز کنید ، پر از تخم مرغ های خوشمزه ای می شود که می توانید همراه با ماهی بخارپز شوید. یا در ظروف دیگر استفاده می شود. این ماهی دارای مقیاس های بسیار نازکی است که به طرز شگفت انگیزی به راحتی و با استفاده از انگشتان شما می توان آن را مالش داد ، به حدی که گاهی اوقات با رسیدن به بازار دیگر فلس ندارد. این ماهی به دلیل طعم و مزه خود در منطقه هند و آسیا و اقیانوسیه دارای ارزش بالایی است. گوشت آن هنگام پخت نرم و کره ای است. در بمبئی به آن pamplet یا Maanji ، در گوا پپلت و در مناطقی از جنوب هندوستان vawall گفته می شود. به زبان عربی زوبیدی گفته می شود که به دلیل گوشت لطیف آن از کلمه زوبدا که به معنی کره است گرفته شده است. در مالزی به عنوان bawal putih شناخته می شود. در کره ، این ماهی به عنوان byeongeo (병어) شناخته می شود و اغلب به صورت گوئی کبابی شده و به عنوان banchan (غذای کناری) خورده می شود. همچنین این غذای محبوب در آشپزی چینی است که اغلب به صورت بخارپز یا سرخ شده سرو می شود. . . shahinghanizadeh.com . instagram.con/chef_shahin_ghanizadeh
3 سال پیش در تاریخ 1400/04/03 منتشر شده است.
1,322 بـار بازدید شده
... بیشتر