پیراشکی در سرخ کن: یه عصرونه یا میان وعده خوشمزه و فوری!

بهترین‌ها
بهترین‌ها
28 بار بازدید - 3 ماه پیش - با یه سرخ کن می‌تونید
با یه سرخ کن می‌تونید تو یه چشم به هم زدن، پیراشکی‌های خوشمزه و تردی رو آماده کنید. دیگه نیازی به سرخ کردن توی روغن و دردسرهای اون نیست! مواد لازم: خمیر پیراشکی آماده یا خمیر یوفکا مواد دلخواه برای داخل پیراشکی (مثل گوشت، سیب زمینی، پنیر، قارچ و ...) تخم مرغ (برای رومال) کنجد (برای تزیین) مراحل پخت: خمیر پیراشکی رو به اندازه دلخواه برش بزنید. مواد دلخواهتون رو داخل خمیر بریزید و لبه‌های اون رو خوب ببندید. یه سینی رو با کاغذ روغنی بپوشونید و پیراشکی‌ها رو داخلش بچینید. روی پیراشکی‌ها رو با تخم مرغ رومال کنید و به دلخواه با کنجد تزیین کنید. سرخ کن رو روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و به مدت 15 تا 20 دقیقه، یا تا زمانی که پیراشکی‌ها طلایی و پخته بشن، بپزید. نکات: می‌تونید از انواع مختلف خمیر پیراشکی، مثل خمیر یوفکا، خمیر نان و یا حتی خمیر پیتزا برای تهیه این پیراشکی‌ها استفاده کنید. مواد داخل پیراشکی‌ها رو می‌تونید به دلخواه خودتون انتخاب کنید. اگر از خمیر یوفکا استفاده می‌کنید، حتماً بین لایه‌های خمیر کره یا روغن بزنید تا پیراشکی‌ها خشک نشن. برای اینکه پیراشکی‌ها تُردتر بشن، می‌تونید بعد از پخت، به مدت چند دقیقه داخل فر با حرارت ملایم بذارید. #پیراشکی_در_سرخ_کن #پیراشکی_خونگی #آشپزی_آسان #سرخ_کن #فست_فود_خونگی #غذای_سریع #میان_وعده #عصرونه
3 ماه پیش در تاریخ 1403/04/24 منتشر شده است.
28 بـار بازدید شده
... بیشتر