طرز تهیه کلوچه فومن خوشمزه و مقوی/نکات کپشن بسیار مهم

آشپزی با آرسام
آشپزی با آرسام
214 بار بازدید - 2 هفته پیش - آموزش پخت کلوچه فومن کلوچهٔ
آموزش پخت کلوچه فومن کلوچهٔ فومن از کلوچه‌های سنتی ایران است که از دیرباز در شهرستان فومن تولید می‌شده و به نام خاستگاهش فومن به این نام معروف شده‌است. این کلوچه در سایر نقاط ایران پخت می‌گردد که عموماً توسط نانواهای گیلک صورت می‌پذیرد و همه‌جا با عنوان کلوچهٔ فومن تولید و عرضه می‌گردد. کلوچهٔ فومن از جمله سوغات شهرستان فومن و استان گیلان محسوب می‌گردد کلوچه فومن یکی از کلوچه های سنتی و خوشمزه ایران است که اصالتا متعلق به شهر فومن در استان گیلان می باشد. این کلوچه خوشمزه و مقوی یک میان وعده لذیذ و خوشمزه برای شما و خانواده دلبندتان است که می تواند لحظات شما را شیرین کند. مواد لازم برای کلوچه فومن: آرد :۳۰۰ گرم شکر:۳۰ گرم آب و گلاب:۳/۴ پیمانه روغن حیوانی و مایه ۳۰ گرم کره ۵۰ گرم بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری . برای مواد میانی کلوچه فومن: گردو آسیاب شده: ۵۰ گرم شکر: ۶۰ گرم دارچین: یک ق م جوز هندی: نوک قاشق هل: نصف ق چای خ وانیل به دلخواه: یک ق چای خ کره:۳۰ گرم آرد تفت خورده ۶۰ گرم تخم مرغ : یک عدد و خاکشیر . داشتن یک فر خوب برای درست کردن کلوچه فومن خیلی مهمه چون کلوچه باید در دمای بالا و مدت زمان کوتاه بپزه و طلایی بشه تا خشک نشه . ️استفاده از یه دونه تخم مرغ و نصف قاشق چای خوری بیکینک پودر و ریختن شیر به جای اب؛ یا نصف قاشق چای خوری مخمر فوری به نرم شدن خمیرتون کمک میکنه ولی حقیقت اینه که خمیر اصلی کلوچه فومن این مواد رو نداره پس دیگه تصمیم با خودتون. . نکات مهم: در مورد سفت شدن کلوچه فومن یه نکته مهم رو دقت کنید: دمای فر شما دمای فر باید اونقدر بالا باشه که کلوچه خیلی زود بپزه و طلایی بشه تا رطوبتش خیلی ازش گرفته نشه پس یکی از دلایل خشک شدن کلوچه تون میتونه همین دمای نامناسب فر باشه که رطوبت کلوچه رو کامل ازش میگیره دومین چیز اینه که وقتی کلوچه رواز فر خارج میکنید رطوبت در مرکز کلوچه قرار داره و هرچی میگذره این رطوبت به سطح میاد و ازش خارج میشه؛اگر یک پارچه روی کلوچه هابندازین این رطوبت حفظ میشه و کلوچه ها خشک نمیشن در آخر اینکه کلوچه فومن بهترین کیفیتش رو زمانی داره که داغِ و تازه برای بافتِ نرم ترِ کلوچه: هم خمیر و هم مواد میانی را زیاد ورز بدید تا بافت شون خیلی لطیف و نرم بشه میتونید از یک استکان آب هم داخل فر استفاده کنید تا رطوبتش به بافتِ کلوچه؛ نرمی بدهد.
2 هفته پیش در تاریخ 1403/06/24 منتشر شده است.
214 بـار بازدید شده
... بیشتر