فر کانوکشن 4-16 سینی خشک و مرطوب09929127072
30 بار بازدید -
8 ماه پیش
-
کانوکشن (convection) در فر یک
کانوکشن (convection) در فر یک قابلیت بسیار عالی می باشد که در طبخ بهتر کیک ، شیرینی و انواع غذاهای دیگر به شما کمک خواهد کرد. این قابلیت باعث میشود حرارت به صورت غیر مستقیم در فر جریان داشته باشد تا یک پخت باکیفیت و در زمان کم رقم بخورد.
فرهای کانوکشن دارای فن هستند که هوای گرم را به صورت یکنواخت داخل فر جریان میدهند فر کانوکشن مناسب برای پخت انواع کلوچه ، شیرینی ، کیک یزدی ، کیک ، کاپ کیک ، باقلوا و میباشد.
اطلاعات دستگاه:
-ظرفیت (سینی):4-6-8-10-16 سینی
-سیستم حرارتی:خشک (بدون بخار)-مرطوب(بخاردار)
-ابعاد سینی :40*60
-توان گرمایشی به ترتیب ظرفیت:12-16-20-22-30 کیلو وات
-توان مصرفی برق به ترتیب ظرفی:0.3-0.6-0.6-0.9وات -1.2 کیلو وات
-سوخت گازی با پنل دیجیتالی( تماما برقی سه فاز به سفارش مشتری)
-ماکزیمم دمای قابل تنظیم:260 درجه سانتی گراد
8 ماه پیش
در تاریخ 1402/11/14 منتشر شده
است.
30
بـار بازدید شده