طرز تهیه آش اسفناج خوشمزه و مجلسی برای تقویت و سرماخوردگی

KHOSHMAZE
KHOSHMAZE
3.8 هزار بار بازدید - پارسال - آش اسفناج آش اسفناج یکی
آش اسفناج آش اسفناج یکی از آش های خوشمزه ی ایرانی است که راحت تهیه می شود و طرفداران خاص خودش را دارد. آش اسفناج برای درمان سرماخوردگی مناسب است. در این غذا از سبزی آش استفاده نمی شود و سبزی آن فقط اسفناج است. در صورتی که فصل اسفناج نبود، می توانید از برگ چغندر برای تهیه این آش استفاده کنید. طرز تهیه آش اسفناج: مواد لازم تهیه آش اسفناج : اسفناج ۴۰۰ گرم برنج نصف پیمانه ماش نصف پیمانه عدس ۲/۳ پیمانه پیاز ۳_۴ عدد کوچک کشک بمیزان کافی نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم نعنا داغ به میزان لازم طرز پخت آش اسفناج: برنج وماش وعدس را از۴_۵ قبل به صورت جداگانه خیس کنید. در این مدت یکی دو بار آب آنها را عوض کنید تا نفخ آن ها از بین برود. پیاز ها را خرد کنید، ابتدا پیاز را با روغن سرخ کنید ۱دقیقه اخر زردچوبه اضافه کنید برنج خیس خورده را ابش را خالی کنید داخل قابلمه ای بریزید وحدود ۲لیتر اب بریزید وبگذاریدروی شعله گاز نیم پز که شد عدس و ماش را به قابلمه برنح اضافه کنید زمانی که پختند نمک وفلفل را اضافه کنید ،کمی از پیاز داغ . و اسفناج خرد کرده را اضافه کنید کمی شعله را زیاد کنید تا کاملا آش بجوشد و سپس شعله را کم کنید بگذارید تا اسفناج بپزد واش لعاب بدهد؛ در دقایق پایانی پخت، مقداری نعناع داغ و یک قاشق کشک به آش اضافه کنید، زمانی آش آماده شد، آن را در کاسه بریزید و با پیاز داغ، نعناع داغ و کشک تزیین و سرو کنید. * در صورت تمایل می توانید گوشت قلقلی درست کنید و هنگام سرو در آش بریزید تا مجلسی شود.
پارسال در تاریخ 1402/03/22 منتشر شده است.
3,843 بـار بازدید شده
... بیشتر