دستور تهیه تارت میوه ای | کرم کاستارد

لرنیو
لرنیو
33 بار بازدید - 6 ماه پیش - مواد مورد نیاز: I. پوسته
مواد مورد نیاز: I. پوسته 12 گرم کره پودر قند 8 گرم تخم مرغ کامل 2 گرم 16 گرم آرد کیک 4 گرم آرد گندم کامل آرد بادام 4 گرم II. کرم کاسترد بادام کره 8 گرم شکر 5 گرم تخم مرغ کامل 8 گرم آرد بادام 8 گرم (اختیاری: اتاق 4 گرمی) III. کرم شانتی خامه کامل 200 گرم شکر 16 گرم (اختیاری: 4 گرم Grand Marnier یا رام) زمان پخت: فقط پوسته تارت: 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه، سپس وزنه ها را بردارید و 5-10 دقیقه دیگر بپزید. پوسته تارت با فیلینگ کرم کاستارد بادام: 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه
6 ماه پیش در تاریخ 1403/01/14 منتشر شده است.
33 بـار بازدید شده
... بیشتر