دستور تهیه تارت میوه ای | کرم کاستارد
33 بار بازدید -
6 ماه پیش
-
مواد مورد نیاز:
I. پوسته
مواد مورد نیاز:
I. پوسته
12 گرم کره
پودر قند 8 گرم
تخم مرغ کامل 2 گرم
16 گرم آرد کیک
4 گرم آرد گندم کامل
آرد بادام 4 گرم
II. کرم کاسترد بادام
کره 8 گرم
شکر 5 گرم
تخم مرغ کامل 8 گرم
آرد بادام 8 گرم
(اختیاری: اتاق 4 گرمی)
III. کرم شانتی
خامه کامل 200 گرم
شکر 16 گرم
(اختیاری: 4 گرم Grand Marnier یا رام)
زمان پخت:
فقط پوسته تارت: 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه، سپس وزنه ها را بردارید و 5-10 دقیقه دیگر بپزید.
پوسته تارت با فیلینگ کرم کاستارد بادام: 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه
6 ماه پیش
در تاریخ 1403/01/14 منتشر شده
است.
33
بـار بازدید شده