پیتزا تخم مرغ / 123 پز / آموزش آشپزی
338 بار بازدید -
2 سال پیش
-
مواد اولیه:
مرغ پخته و
مواد اولیه:
مرغ پخته و ریش ریش شده : 2/1 پیمانه
سیب زمینی کوچک : 2 عدد
قارچ : 2/1 پیمانه
پیازچه : 4/1 پیمانه
جعفری خردشده : 1 قاشق غذا خوری
پنیر پیتزا : 2/1 پیمانه
تخم مرغ : 2 عدد
گوجه فرنگی (برای تزئین) : ۱ عدد
روغن مایع : به مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبه : 4/1 ق چ
طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی ها را حبه قندی خرد کرده و در روغن سرخ کنید.بعد از اینکه خوب سرخ شد .
پیازچه ها را در همان تابه تفت دهید و قارچ را اضافه کرده اجازه دهید آبش کشیده شود. سپس مرغ ریش شده را اضافه کنید. سیب زمینی و ادویه ها را به قارچ ها اضافه کرده و خیلی کم تفت دهید.
مواد را درتابه صاف کنید و نصف پنیرپیتزا را به صورت روی مواد بریزید
در ظرفی تخم مرغ ها را زده تا خوب مخلوط شود سپس به صورت یکدست روی مواد بریزید و تابه را کمی تکان دهید تا تخم مرغ مواد را بپوشاند اما هم نزنید
روی تخم مرغ ها باقی پنیر پیتزاها و کمی گوجه خرد شده و جعفری ها را بریزید. درب تابه را گذاشته با شعله کم اجازه دهید تخم مرغ پخته و پنیرها آب شوند.
Instagram: https://instagram.com/123.paz
Website: www.123paz.com
Telegram: https://t.me/channel123paz
Apparat : https://www.aparat.com/123pazz
Youtub: https://www.seevid.ir/fa/result?ytch=UCKy4KyL-EbyVHKDKvlc6iww
__________________________
#123paz
#آشپزی
#آشپزخانه
#آشپزی_ایرانی
#آشپزی_خانگی
#فرهنگ
#تاریخ
#غذا
#غذای_ایرانی
#۱۲۳پز
#123paz
#زندگی
#خورش
#خورشت
Twitter: https://twitter.com/123Paz1
آشپزی,رسپی,recipe,cook,Cake and dessert,آموزش آشپزی,آموزش آش,آش,دسر,آش چغندر,آموزش خورشت,آموزش غذای ایرانی,آموزش غذای فرنگی,آموزش غذای خارجی,آموزش دسر,آموزش دمنوش,دستور پخت,آموزش پخت و پز,آموزش,سوپ,آموزش سوپ,پیتزا,آموزش پیتزا,پاستا,آموزش پاستا,استیک,آموزش استیک,آموزش قرمه سبزی,غذای محلی,غذای خارجی,پلو,دستور آشپزی,دستور غذایی,غذای سالم,غذای مقوی,تغذیه سالم,بانک رسپی,یک دنیا رسپی,123paz,غذای ایرانی,persianfood,کیک,آموزش کیک,کیک پزی,فینگرفود
2 سال پیش
در تاریخ 1401/12/15 منتشر شده
است.
338
بـار بازدید شده