تفاوت خارَک، رطب و خرما را میدانید؟

بیلچه
بیلچه
1.6 هزار بار بازدید - 4 سال پیش - ابتدا شکوفه‌ های نخل ماده
ابتدا شکوفه‌ های نخل ماده تبدیل به میوه‌ای سبز و سفت و هسته‌دار می‌شود که به آن (چاقالی) می‌گویند. چاقالی‌ها ممکن است زرد یا قرمز شود که به آن ( خرما خارک) می‌گویند، آفتاب داغ پس از مدتی خارک را تیره رنگ و آبدار می‌کند که به آن رطب می‌گویند. بعضی از انواع نخل‌ها میوه‌شان وقتی رطب هستند چیده و استفاده می‌شود؛ مثل رطب مضافتی و کبکاب (زرد طلایی) و بعضی دیگر باید بعد از مرحله رطب، بیست روز در گرمای خرماپزان مناطق گرمسیر بر سر نخل بماند تا نیمه خشک شود که به آن #خرما می‌گویند.
4 سال پیش در تاریخ 1399/06/04 منتشر شده است.
1,615 بـار بازدید شده
... بیشتر