پلو ماهی با سس پیاز اسفناج

وایکینگها
وایکینگها
52 بار بازدید - 2 سال پیش - پلو ماهی با سس پیاز
پلو ماهی با سس پیاز اسفناج سس پیاز اسفناج: یدونه پیاز رو خلال کنید، و بعد اون رو روی حرارت (به همراه مقداری روغن زیتون) سرخ کنید تا کاراملی بشه! حدود ۱ لیوان اسفناج خرد شده رو به همراه نمک و فلفل سیاه و نصف فنجون رب انار به پیاز اضافه کنید. حرارت رو کم کنید تا رنگ و غلظت سس مثل سس من بشه! برنج شسته شده هم به همراه نمک و آب روغن بذارید تا بجوشه، هر موقع آبش تبخیر شد، حرارت رو کم کنید و در اون رو ببندید تا دم بکشه! . من از ماهی سالمون استفاده کردم! شما میتونید از ماهی قزل‌آلا، شیر ماهی یا هر ماهی که دوست دارید استفاده کنید. به دو طرف ماهی، نمک و فلفل‌سیاه و پودر سیر و روغن زیتون بزنید، و داخل کره و روغن زیتون (روی حرارت ملایم رو به کم) بخوابونید، ۲-۳ تکه سیر و یک عدد فلفل سبز بندازید و هر طرف رو ۵ دقیقه سرخ کنید (مراقب حرارت باشید تا ماهی نسوزه) عالیه! همه چیز آماده‌ هست. سِرو کنید و نوش جون کنید.
2 سال پیش در تاریخ 1401/01/23 منتشر شده است.
52 بـار بازدید شده
... بیشتر