مرغ بریان

آشپزی فاطیما کوک
آشپزی فاطیما کوک
109 بار بازدید - 7 ماه پیش - #مرغ_بریان مواد لازم: یک عدد
#مرغ_بریان مواد لازم: یک عدد مرغ کامل یا تکه هامرغ با پوست دو ق چ نمک ۱۰ ق غ زعفران دم کرده دوق چ پودر زیره دو ق چ پودر تخم گشنیز ۵ ق غ آبلیمو یک عدد پیاز درشت خلالی ۵ حبه سیر خرد شده ۲۵ گرم کره طرز تهیه: مرغ تمیز بشورید اجازه دهید خشک بشه چند برش روی سطح مرغ ایجاد کنید و نمک به تمام سطح مرغ بزنید زعفران دم کرده هم داخل مرغ و هم بیرون مرغ بزنید تخم گشنیز و زیره هم بزنید خوب ماساژ بدین در آخر آبلیمو و پیاز خلالی و سیر زیر و روی مرغ بریزید سلفون بکشید و ۶ ساعت یا از شب قبل داخل یخچال استراحت بدین بعد از استراحت مرغ روی کاغذ نسوز بزارید یا کف سینی سیب زمینی یا پیاز بچینید و مرغ و روی آن قرار بدین باز زعفران بزنید و کره ذوب شده در فریا توستر در طبقه وسط با درجه ۲۰۰ به مدت ۲ الی۳ ساعت هم با المنت بالا و هم پایین بپزید و در آخر با رب انار یا هرسسی که دوست داشتید میل کنید نوش جان آشپزی فاطیما کوک در ایتا https://eitaa.com/fatimaacook
7 ماه پیش در تاریخ 1402/11/15 منتشر شده است.
109 بـار بازدید شده
... بیشتر