شیرینی دانمارکی

آشپزی نادره بانو
151 بار بازدید - پارسال - ️لایک و کامنت و دنبال
️لایک و کامنت و دنبال کردن یادتون نره️ مواد لازم: ۲ عدد تخم‌مرغ ۶۰ گرم شکر ۱۰۰ گرم روغن مایع ۲۵۰ گرم شیر ولرم حدوداً ۶۰۰ گرم آرد سفید مقداری زعفرون غلیظ دم کرده کمی وانیل برای عمل آوری مایه خمیر: ۱۵ گرم مایه خمیر ۱ ق غ شکر ۱ ق غ آرد حدود ۱/۴ پیمانه آب گرم مواد لازم برای کرم دانمارک ۵۰ گرم شکر و کمی وانیل این میزان خمیر حدودا ۵۰ عدد شیرینی دانمارکی بهتون میده میتونید با نصف کنید. میزان شکر سلیقه ای هست. برای عمل آوری مایه خمیر گرمای آب در حدی باشه که دست رو نسوزونه ولی ولرم هم نباشه. مایه خمیر بعد از عمل اومدن حتما باید مثل ویدیو حباب بزنه و بالا بیاد اگه نه یا درست عمل نیومده یا مایه خمیر فاسد شده. میزان مصرف آرد بسته به جنس آرد متغیره آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر توی ظرف جمع بشه و مابقی آرد رو در حین ورز دادن بهش اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد که به دست تمیز نچسبه. خمیر رو حدودا دو ساعت باید استراحت بدین تا در از حباب بشه و حجمش تقریباً دو برابر بشه برای استراحت دوم حتما روی شیرینی ها رو با نایلون یا پارچه بپوشانید تا دوباره حجیم بشن با دمای ۱۸۰ درجه در فر از قبل گرم شده به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه بپزید تا کاملا طلایی و خوش رنگ بشن. اگه دوست داشتین شیرینی ها خوش رنگ تر بشه میتونید یک ق غ عسل یا شربت بار داخل مواد خمیر اضافه کنید. برای براق شدن و شیرین تر شدن و ماندگاری بیشتر شیرینی ها بعد از خنک شدن توی شربت بار بزنید یا با عسل رقیق شده شیره مالی کنید. پیج اینستاگرام @nadere_banoo_ کانال ایتا https://eitaa.com/ashpazi_herfei @rose.cake.academy
پارسال در تاریخ 1402/05/30 منتشر شده است.
151 بـار بازدید شده
... بیشتر