آیروچینو ۴ aeroccino

قهوه و شکلات ننجون
قهوه و شکلات ننجون
273 بار بازدید - 10 ماه پیش - سایت ننجون : https://nanjuncoffee.com اینستاگرام
سایت ننجون : https://nanjuncoffee.com اینستاگرام ننجون : nanjuncoffee@ یوتیوب ننجون : nanjun coffee معرفی فومر نسپرسو ایروچینو 4 : فومر نسپرسو ایروچینو 4 (کف شیر ساز) Nespresso Aeroccino4 دستگاه فوم ساز شیر نسپرسو جدید است که حتی از مدل‌های قبلی خود همه کاره‌تر و راحت‌تر است. Aeroccino4 با 2 نوع فوم داغ، شیر داغ و فوم سرد، انتخاب گسترده ای را به شما ارائه می دهد تا حتی دستور العمل های قهوه و شیر بیشتری را در خانه به روشی ساده تهیه کنید. با یک همزن می توانید تمام آماده سازی های خود را انجام دهید. فقط شیر را در آن بریزید و دکمه مورد نظر را انتخاب کنید تا در کمترین زمان یک کف شیر عالی برای دستور العمل های مورد علاقه خود بدست آورید.  علاوه بر این، Aeroccino4 برای سهولت در تمیز کردن ماشین ظرفشویی نیز قابل شستشو است. این دستگاه دارای سه حالت فوم گیری است که به ترتیب: LATTE MACCHIATO CAPPUCINO ESPRESSO ON ICE MACCHIATO دستورالعمل ها : شیر باید تا حد امکان تازه و سرد باشد (شیر نزدیک به تاریخ انقضا به خوبی کف نمی کند). محتوای پروتئین باید زیاد باشد زیرا پروتئین اجازه می دهد تا شیر کف کند. قبل از اقدام به کف کردن، کارتن را تکان دهید تا پروتئین ها به طور مساوی توزیع شوند. محتوای چربی باعث ایجاد تفاوت در کیفیت فوم می شود. - چربی کم کف خشک و سفت ایجاد می کند. - چربی زیاد کف مرطوب و ابریشمی ایجاد می کند. -هر دو خوب هستند، فقط به ترجیح بستگی دارد. شیرهای بسته بندی شده UHT) Ultra Heat Treatment) نتایج بسیار خوبی دارند. با این حال، توصیه می شود بلافاصله شیر را در یخچال قرار دهید تا سرد شود. شیری که منجمد شده کف نمی کند. شیر معمولی و ارگانیک تا زمانی که شیر تازه و سرد باشد باید به یک اندازه خوب عمل کند. شیر گاو بهترین اثر را دارد. شیرهای جایگزین را می توان امتحان کرد، اما هیچ تضمینی وجود ندارد که آنها نتیجه بدهند.
10 ماه پیش در تاریخ 1402/09/13 منتشر شده است.
273 بـار بازدید شده
... بیشتر